Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Να κάνουμε το καθήκον μας"

Ο Αραούχο Έτο επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ και πιθανόν στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου" ενόψει Κέρκυρας και με δηλώσεις του στη NOVA έδωσε το έναυσμα της νίκης απέναντι στους "Φαίακες", τονίζοντας ότι αισθάνεται πολύ δυνατός μετά τον τραυματισμό.
"Να κάνουμε το καθήκον μας"
Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του: "Είχα έναν τραυματισμό, αλλά δεν περίμενα να με κρατήσει δύο εβδομάδες εκτός αγώνων. Αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά και πολύ δυνατός".
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού: "Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν πολύ σημαντική, μας έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για να φτάσουμε και σε άλλα θετικά αποτελέσματα".
Για ποιο λόγο έμεινε χωρίς νίκη για πέντε αγώνες ο ΠΑΟΚ: " Στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, στο Europa League ήμασταν καλά, όμως, μείναμε πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Ελπίζω στη συνέχεια να πάνε καλύτερα τα πράγματα και για εμένα και για την ομάδα".
Για το ματς με την Κέρκυρα: "Σίγουρα στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς γιατί θα είναι πολύ σημαντικό να πάμε και με ανεβασμένη ψυχολογία απέναντι στην Τότεναμ".
Για το αν σκέφτονται από τώρα το ματς με την Τότεναμ: "Σίγουρα το σκεφτόμαστε γιατί είναι σημαντικό παιχνίδι, όμως, πρώτα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε την Τότεναμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: