Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δεν του βγήκε η... φωτοτυπία!!

Βιάστηκε να μεγαλώσει. Στα 34 του να γίνει προπονητής μεγάλης ομάδας, όπως είναι η Τσέλσι. Κι ας είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας μόλις... δύο ετών. Δύο χρόνων τεχνικός πρώτης ομάδας. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Δεν του βγήκε η... φωτοτυπία
Τον Οκτώβριο του 2009 ανέλαβε τον Ακαντέμικα, το καλοκαίρι του 2010 πήρε προαγωγή για την Πόρτο και τώρα είναι κοντά να πάρει το... απολυτήριο από την Τσέλσι, καθώς δεν φρόντισε να έχει μαζί του μακρύ πάπλωμα.
Θεώρησε ότι ήταν αρκετά τα διαπιστευτήριά του. Κυρίως το γεγονός ότι είχε αναχθεί, από μερίδα του Τύπου, σε... Special two. Τουτέστιν, αν όχι σε βελτιωμένη «έκδοση» του Ζοσέ Μουρίνιο, σε κάτι ανάλογο. Εστω κι αν η «φωτοτυπία» δεν ήταν καλή, θα ήταν αρκετή, κατά τον ιδιοκτήτη της νέας του ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, για να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Γι΄ αυτό και έδωσε 15 εκατ. ευρώ, προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Πόρτο. Κι αν χρειαστεί, θα «σκάσει» άλλα 23 εκατ. ευρώ για να διώξει το -στην κυριολεξία- «golden boy», το οποίο εισπράττει 170.000 ευρώ την εβδομάδα!! Του τα έδωσε, δεν τα παίρνει με το ζόρι. Και η συμφωνία που συνήψε με την ομάδα του Λονδίνου το περασμένο καλοκαίρι είναι τριετής.
Βιάστηκε και ο Αμπράμοβιτς να προσλάβει, χρυσοπληρώνοντάς τον, έναν νέο προπονητή, ο οποίος στο βιογραφικό του έχει την περσινή κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, τη σωτηρία της Ακαντέμικα και το γεγονός ότι υπήρξε βοηθός του Μουρίνιο επί επτά έτη.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: