Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Mήνυμα" Πρόμπιερζ στον Πρίττα...!!

Ο Σάκης Πρίττας έμεινε και πάλι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, γεγονός που φανερώνει ότι δεν υπολογίζεται ούτε σαν εναλλακτική λύση από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Είναι προφανές ότι ο Πολωνός δυσαρεστήθηκε με τις δηλώσεις του Ελληνα μέσου και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τον βάλει στο «ψυγείο»...
"Mήνυμα" Πρόμπιερζ στον Πρίττα...
Μέχρι πότε; Αγνωστο… Πάντως, φαίνεται ότι με τον Πρόμπιερζ στο τιμόνι της ομάδας, ο Σάκης Πρίττας όχι μόνο πολύ δύσκολα θα ξαναβρεί θέση στη εντεκάδα, αλλά έστω θα ξαναμπεί στα πλάνα του 39χρονου τεχνικού. Πέραν του Πρίττα, έκπληξη αποτέλεσε και ο αποκλεισμός του Γιάκομπ. Αντί του Ρουμάνου, ο προπονητής του ΑΡΗ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή φέτος τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.
Από την άλλη, η ευχάριστη είδηση ήρθε από τον Φράνσις Ντίκο (είχε τροχαίο ατύχημα προχθές). Προς έκπληξη όλων, ο Δανός στόπερ εμφανίστηκε στο Νέο Ρύσιο και προπονήθηκε, γεγονός που επέτρεψε στον Πρόμπιερζ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Ο παίκτης νιώθει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο θα αποφασιστεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Πιο αναλυτικά, στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση συμμετέχουν οι:
Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ και Τριανταφυλλάκος.
Εκτός είναι ακόμη οι Βράνιες, Σηφάκης, Καπετάνος
Αύριο το πρωί οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και στην συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: