Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Γραπτή επίσημη πρόταση των επενδυτών περιμένουν στην ΑΕΚ!!

Σοβαρή και φερέγγυα θεωρούν στην ΠΑΕ ΑΕΚ τους υποψήφιους επενδυτές. Αναμένονται εξελίξεις μέχρι την κρίσιμη ΓΣ.
Γραπτή επίσημη πρόταση των επενδυτών περιμένουν στην ΑΕΚ
Την άλλη Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, είναι η κρίσιμη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου άπαντες αναμένουν και τον Νίκο Νοτιά να παραστεί. Έως τώρα από τη διοίκηση περιμένουν επίσημη γραπτή πρόταση των υποψήφιων επενδυτών προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις, με στόχο τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Από την ΑΕΚ, το μόνο που βγάζουν προς τα έξω, είναι ότι θεωρούν μία πολύ σοβαρή περίπτωση εκείνη με την οποία συζητούν! Μάλιστα, κύκλοι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι οι επενδυτές μπορούν άνετα όχι μόνο να κρατήσουν το βάρος της ομάδας, όχι μόνο να βάλουν μία τάξη στα οικονομικά του συλλόγου, αλλά να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ!
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία μυστικότητα στις έως τώρα κινήσεις και διαπραγματεύσεις που γίνονται, με αποκορύφωμα το ταξίδι του Σταύρου Αδαμίδη μεσοβδόμαδα. Αυτή η μυστικότητα υπάρχει ακόμα, μετά από επιθυμία και των δύο πλευρών. Τονίζεται ωστόσο, πως όταν υπάρξει γραπτή πρόταση των υποψήφιων επενδυτών τότε όλα θα βγουν στο «φως» με πάσα λεπτομέρεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σοβαρή περίπτωση που προχωρά δεν είναι από Κατάρ ή οτιδήποτε άλλο έχει ακουστεί (π.χ. Κίνα)! Επειδή, όμως πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη ιστορία (αν και στην ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι), ξεκαθαρίζεται από στελέχη της ΠΑΕ ότι οι διοικούντες θα ζητήσουν άμεσα από τον Νοτιά να ορίσει νέο Δ.Σ..
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: