Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Το έκανε ...ροντέο!

Αγχωτική αλλά και πολύ σημαντική νίκη με 2-1 πέτυχε ο Εργοτέλης επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο. Καλύτεροι συνολικά οι γηπεδούχοι, "ροντέο" στο τέλος το ματς.
Το έκανε ...ροντέο!
Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εργοτέλης φτάνοντας τους 12 βαθμούς, αφήνοντας τρεις πίσω του τον ΠΑΣ. Πιο καλοί οι Κρητικοί, πίεση χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος από τα Γιάννενα.

Δυναμικό ξεκίνημα και γκολ από τον αρχηγό!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα δύο λεπτά με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, του οποίου τα σουτ εξουδετερώθηκαν από τον Φεγκρούς.
Ωστόσο, στο 15' ήρθε το γκολ για τον Εργοτέλη! Ο Κουτσιανικούλης πέρασε ωραία στον Μπούντιμιρ μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, αυτός με τακουνάκι έβγαλε έξω στον Φραγκουλάκη και ο αρχηγός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία των διχτύων του Φεγκρούς.
Από ΄κει και πέρα το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του, ο ΠΑΣ ναι μεν πίεσε, αλλά εκτός από κάποια καλά σουτ του Βίλα, δεν κατάφερε να πατήσει με αξιώσεις την περιοχή του Καβουσάκη.
Ροντέο!
Στην επανάληψη περιμέναμε την αντίδραση του ΠΑΣ, ωστόσο ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που σκόραρε και πάλι στο 63' με αυτογκόλ. Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κώτσιος σηκώθηκε έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Φεγκρούς.
Μετά το 2-0 οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό και δημιούργησαν δύο πολύ καλές φάσεις με τον Μπούντιμιρ στο 64' και με τον Λεάλ (που μπήκε ως αλλαγή) στο 74', του οποίου το σουτ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούς.
Όλα έδειχναν ότι ο Εργοτέλης θα έφτανε σε μια άνετη νίκη, ωστόσο το πέναλτι του Σαρρή στο 80' και η αποβολή του στο 83', μετέτρεψαν το ματς σε ...ροντέο! Ο ΠΑΣ μείωσε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπακαγιόκο στο 80' και στα εναπομείναντα λεπτά πίεσε πάρα πολύ.
Οι Γιαννιώτες βγήκαν όλοι μπροστά, κατά ...κύματα, ωστόσο εκτός από κάποια γεμίσματα στην περιοχή του Καβουσάκη, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και οι Κρητικοί σημείωσαν μια πολύ σημαντική νίκη, την τρίτη τους στο πρωτάθλημα της Super league.

Το φιλμ του αγώνα

90+3' Λήξη του αγώνα

89' Kίτρινη κάρτα στον Μπεσέρα

84' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Κουτσιανικούλη, ο Χίμπλινγκερ.


83' Δεύτερη κίτρινη στον Σαρρή, με δέκα ο Εργοτέλης.

82' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στη θέση του Ντε Βινσέντι, ο Κουέβας.

80' Γκολ για τον ΠΑΣ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακαγιόκο!

80' Κίτρινη κάρτα στον Σαρρή.


76' Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Μπακαγιόκο βγήκε τετ-α-τετ με τον Καβουσάκη, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο τελευταίος και στην επαναφορά η μπάλα φτάνει στον Γεωργίου που σούταρε, αλλά ο Καβουσάκης μπλόκαρε.

74' Σουτ του Λεάλ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούς.

73' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Φραγκουλάκη, ο Κυριακίδης.

69'
Άστοχο σουτ του Μπακαγιόκο για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

67'Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στη θέση του Κεϊτά, ο Κυριάκος.

66' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Μπούντιμιρ, ο Λεάλ.


64' Σουτ του Μπούντιμιρ η μπάλα κοντράρει κάπου και περνά κόρνερ.

63' Γκολ για τον Εργοτέλη με αυτογκόλ! Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους, ο Κώτσιος κάνει την κεφαλιά προς τα πίσω και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Φεγκρούς.

57' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στη θέση του Βίλα, ο Μπεσέρα.


46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

44'
Σουτ του Βίλα μπλοκάρει ο Καβουσάκης.

43' Κίτρινη κάρτα στον Μπούντιμιρ

35'
Σουτ του Βίλα μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Γιαλούσης κόβει με φοβερό τάκλιν.

31' Κίτρινη κάρτα στον Ντε Βινσέντι

18' Κίτρινη κάρτα στον Τζημόπουλο

15' Γκολ για τον Εργοτέλη! Ωραία πάσα του Κουτσιανικούλη στον Μπούντιμιρ μέσα στην περιοχή, αυτός με την σειρά του κάνει όμορφη προσπάθεια, πατάει στον Φραγκουλάκη και ο τελευταίος με πολύ ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Φεγκρούς!

9'
Σουτ του Βίλα μπλοκάρει ο Καβουσάκης.

4' Άστοχο σουτ του Γεωργίου για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

2' Σουτ του Φραγκουλάκη, αυτή τη φορά μπλοκάρει ο Φεγκρούς.

1' Σουτ του Φραγκουλάκη για τον Εργοτέλη, αποκρούει ο Φεγκρούς.

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Eργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (73’ Κυριακίδης), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (65’ Λεάλ), Μπέτο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φέγκρους, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα (57’ Μπεσέρα), Ντε Βινσέντι (82’ Κουέβας), Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Κεϊτά (67’ Κυριάκος), Γεωργίου, Σκαρντοβέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: