Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Γιατί επιλέγει ΠΑΟ ο Ροναλντίνιο!!

Οι επαφές του αδερφού του Ροναλντίνιο με τον Βλάσση Τσάκα είναι πραγματικές και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Το περιεχόμενό τους είναι που μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις, όχι οι επαφές.
Γιατί επιλέγει ΠΑΟ ο Ροναλντίνιο
Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει συζητήσει διεξοδικά με τον αδερφό και μάνατζερ του παίκτη της Φλαμένγκο, Ασίς, για το πώς μπορεί ο Βραζιλιάνος να έρθει στην Ελλάδα.
Το πλάνο δεν έχει αλλάξει. Ο Ροναλντίνιο έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο και είναι "δεμένος" για πολλά χρόνια εκεί. Αν όμως κάνει προσφυγή στη FIFA θα μείνει ελεύθερος γιατί οι όροι του συμβολαίου του δεν έχουν τηρηθεί από την βραζιλιάνικη ομάδα.
Ο αδερφός του Ροναλντίνιο θα συνεχίσει να διαψεύδει οτιδήποτε έχει σχέση με ερχομό του διάσημου ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα περιμένοντας το "πράσινο φως" από τον Παναθηναϊκό.
Όταν οι "πράσινοι" περάσουν και επίσημα στον Σουλτάν Αλ Σαούντ, η προσφυγή θα είναι η επόμενη κίνηση του Ροναλντίνιο και του Ασίς για να ελευθερωθεί από τη Φλαμένγκο και να έρθει στην Ελλάδα. Τα λεφτά που έχει πει ο Βλάσσης Τσάκας στον αδερφό του Ροναλντίνιο ότι προσφέρονται από τον Σουλτάν Αλ Σαούντ ο Βραζιλιάνος θα τα βρει μόνο στο Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία.
Ο Παναθηναϊκός όμως του δίνει εκτός από τα αραβικής προλεύσεως λεφτά τη δυνατότητα να ζήσει στην Αθήνα την οποία λατρεύει και την ευκαιρία να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση τίτλων. Αυτό είναι και το υπέρ του τριφυλλιού. Του δίνει λεφτά όπως στο Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία αλλά επί ευρωπαϊκού εδάφους....

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: