Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δεν θέλουν ενωμένο τον ΠΑΟΚ!!

Είναι κάποια πράγματα ξεκάθαρα. Είναι οφθαλμοφανέστατο αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες με το περιβόητο πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή που ολοκληρώθηκε κατόπιν παραγγελίας του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Δεν θέλουν ενωμένο τον ΠΑΟΚ
Γράφει ο Γιώργος Καστάνης...
Λυσσαλέα επιχειρούν ορισμένοι που καλώς ή κακώς δεν βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος, δεν είναι απλά στη δημοσιότητα, να αποκτήσουν λίγη αίγλη.
Θα μου πείτε, είναι ενδεδειγμένος ο τρόπος που επέλεξαν να χτυπήσουν τον ΠΑΟΚ που υποτίθεται αγαπούν, πισώπλατα ; Όχι φυσικά. Προφανώς όμως η φιλοδοξία τους να γίνουν πρωταγωνιστές της μίας ημέρας ή της μίας εβδομάδας, τους συναρπάζει.
Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα δέχεται ένα ανελέητο εσωτερικό πόλεμο. Επαναλαμβάνω, από ανθρώπους που υποτίθεται τον αγαπούν και έχουν «βαφτιστεί» ΠΑΟΚτσήδες.
Αυτό το «παραμύθι» όμως κάποτε πρέπει να τελειώσει. Ο ορκωτός, ολοκλήρωσε το έργο του και παρέδωσε το πόρισμα στον ερασιτέχνη. Το περιεχόμενο του πορίσματος για τα οικονομικά της ΠΑΕ, γνωρίζουν πολύ καλά ο Κατσαρής, ο Ζαγοράκης, τα μέλη της επιτροπής διαφάνειας, εκπρόσωποι των συνδέσμων και εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη. Όταν έγινε η συνάντηση στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Πυλαία, πολλά ακούστηκαν, τίποτα όμως δεν δημοσιοποιήθηκε. Τότε, η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποφάσισε να χειριστεί διακριτικά το όλο θέμα.
Πέρασαν όμως οι ημέρες και το θέμα ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια. Ορισμένοι επιχείρησαν να διασύρουν τον ΠΑΟΚ δημόσια. Και το κατάφεραν. Κατόρθωσαν με τις κινήσεις τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και να προσκαλέσουν το ΣΔΟΕ στη Τούμπα. Επαναλαμβάνω, με τις ενέργειές τους, θέλησαν να πλήξουν τις διοικήσεις της ΠΑΕ και του Α.Σ. Χωρίς να σκεφθούν τις ενδεχόμενες συνέπειες που ακολουθήσουν. Έχω μια πρόταση να κάνω. Το ερχόμενο καλοκαίρι, να αναλάβουν οι ίδιοι στη διοίκηση. Να μπουν αυτοί μπροστά.
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα φυσικά πρόσωπα. Οι γνώστες του θέματος καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοώ. Ας αναλάβουν λοιπόν το καλοκαίρι στη διοίκηση και ας επιχειρήσουν να συσπειρώσουν τον κόσμο, να δημιουργήσουν τον ΠΑΟΚ που αυτοί ονειρεύονται. . . Επειδή ξεχνάμε τι συνέβη τα τελευταία χρόνια, αρκεί να θυμηθούμε ορισμένα.
Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι ενωμένος. Όσο ποτέ άλλοτε. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει υψηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει κάνει τους οπαδούς του περήφανους, έχει δείξει σε όλη τη Ελλάδα πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιος αλήθεια ξεχνά τη προπερσινή πορεία του στο πρωτάθλημα και τη «κλοπή» που του έγινε, για να μην κερδίσει τον τίτλο όταν ο Σπάθας με τη διαιτησία του στο Κλεάνθης Βικελίδης του στέρησε τη δυνατότητα της νίκης ; Ποιος μπορεί να ξεχάσει πως ήρθαν στη Τούμπα παίκτες με τεράστιες δυνατότητες που ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας. Αγαπήθηκαν και λατρεύτηκαν. Ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα και ανέβηκε κατακόρυφα τα σκαλοπάτια στη ειδική βαθμολογία της UEFA.
Η Τούμπα γεμίζει σε όλα τα παιχνίδια και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί είναι εντυπωσιακή. Τι έχει λείψει από όλα όσα αναφέραμε ; Ένας τίτλος. Ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο. Συμφωνούμε πως αυτό, ο ΠΑΟΚ δεν το πέτυχε. Όλα όσα όμως κατάφερε, πρέπει να τα αγνοήσουμε ;
Καλώς ή κακώς (για ορισμένους) οι Ζαγοράκης – Βρύζας – Κωνσταντινίδης συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ. Οσοι δεν τους θέλουν, ας βγουν δημόσια να το πουν. Και ας τολμήσουν να ασκήσουν έντονη αντιπολίτευση με στοιχεία. Και το κυριότερο, αφού δεν τους θέλουν στον ΠΑΟΚ, ας προτείνουν και λύσεις. Πρόσωπα που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Πάω, μακριά τη . . . βαλίτσα όμως, έτσι ;
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: