Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Τζιόλης άναψε φωτιές στον Κούπερ!!

Ο Αλέξανδρος Τζιώλης μίλησε στους Ισπανούς δημοσιογράφους πριν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, την Παρασκευή και ξεκαθάρισε πως θέλει να αποχωρήσει από το «Ελ Σαρντινέρο», αν δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αργεντινού τεχνικού!
Ο Τζιόλης άναψε φωτιές στον Κούπερ!
Ο Τζιόλης τόνισε πως θέλει οπωσδήποτε να βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το καλοκαίρι για το Euro με την Εθνική και αυτό είναι δύσκολο να το πετύχει αν συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ρασίνγκ.
Όπως ήταν λογικό, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού… άναψε φωτιές στους ρεπόρτερ, αλλά και στον προπονητή του, ο οποίος αργότερα τόνισε: «Αν ένας παίκτης δεν είναι άνετος με το ρόλο του και θέλει να φύγει από την ομάδα ή δε θέλει να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους για μια θέση στην ενδεκάδα τότε, ίσως, δεν είναι κατάλληλος. Αν δε θέλει ο Τζιόλης να παλέψει για μια θέση, τότε αυτό που λέω εγώ είναι ότι μπορεί να φύγει».
Παράλληλα, ο Κούπερ τόνισε πως προτεραιότητα αποτελεί η ομάδα και όχι κάθε ποδοσφαιριστής προσωπικά, δείχνοντας πως το γυαλί στις σχέσεις του με τον διεθνή ποδοσφαιριστή έχει ραγίσει…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: