Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Λήγει το lockout, χάνεται ο Χιλ!!

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ΝΒΑ και η διαφαινόμενη λήξη του lockout θα σημάνει την ματαίωση της μεταγραφής του Τζορτζ Χιλ στον Ολυμπιακό και την μαζική επιστροφή των ΝΒΑερς στις ΗΠΑ.
Λήγει το lockout, χάνεται ο Χιλ!
Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία φαίνεται ότι βρίσκονται ΝΒΑερς και λίγκα και όλα δείχνουν ότι το lockout θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα.
Όπως αναφέρουν ΜΜΕ των ΗΠΑ οι δύο πλευρές ήρθαν σε προσωρινή συμφωνία για την λήξη της ανταπεργίας ύστερα από 149 ημέρες.
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για 15 ώρες την Παρασκευή (25/11) και όπως αναφέρεται ΝΒΑερς και ιδιοκτήτες έφτασαν σε κατ' αρχήν συμφωνία τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου.
«Έχουμε φτάσει σε μία προσωρινή κατανόηση η οποία υπόκειται σε διάφορες εγκρίσεις και περίπλοκους μηχανισμούς αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα ξεπεραστούν και ότι στις 25/12 θα ξεκινήσει η σεζόν», ανέφερε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν.
Από την πλευρά του ο Μπίλι Χάντερ σχολίασε: «Πιστεύουμε ότι ήταν προς το συμφέρον και των δύο πλευρών να βρεθεί μία λύση και να σωθεί το παιχνίδι».
Αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία τότε θα υπάρξει σεζόν που θα περιλαμβάνει καλεντάρι 66 αγώνων και θα ξεκινήσει στις 25/12.
Πηγή: gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: