Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ενδεκάδα με Τριανταφυλλάκο;

Πλάνο με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο στην κορυφή της επίθεσης και τον Σολτάνι αριστερά επεξεργάζεται ο Πρόμπιερζ.
Ενδεκάδα με Τριανταφυλλάκο;
Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν πήρε τους «τέσσερις» μικρούς στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο απλά για να συμπληρώσουν την 18άδα. Τους υπολογίζει, τους πιστεύει και σκέφτεται να τους δώσει ενεργό ρόλο. Εκτός από τον Γιάννη Γιαννιώτα, η θέση του οποίου στην ενδεκάδα θεωρείται δεδομένη, ακόμη ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ «φλερτάρει» με την ενδεκάδα. Πρόκειται για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο που δεν αποκλείεται να επωμιστεί τον ρόλο του κεντρικού φορ.
Ο Πρόμπιερζ δεν έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του Σολτάνι στην κορυφή της επίθεσης στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Η χρησιμοποίηση του Τσέζαρεκ από την αρχή μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής θα ήταν ρίσκο και έτσι είναι πολύ πιθανό ο Τριανταφυλλάκος που έχει αγωνιστεί άλλη μια φορά φέτος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ως αλλαγή, να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Αν συμβεί αυτό, ο Σολτάνι θα πάει αριστερά με τον Γιαννιώτα δεξιά και τον Καστίγιο ως επιτελικό μέσο. Υπάρχει πάντα φυσικά και η σκέψη να διατηρηθεί ο Σολτάνι στην κορυφή και να παίξει ο Ακόστα στα αριστερά.
Άλλες αλλαγές δεν αναμένονται στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα του Γεντί Κουλέ, εκτός αν ο Πολωνός τεχνικός προτιμήσει τον Λαζαρίδη αντί του Ντίκο που είχε το τροχαίο.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: