Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Πυρήνας της Σούπερ Λιγκ η κεντρική διαχείριση»

Ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ βρέθηκε σήμερα στην εκδίκαση της αγωγής της NOVA κατά του ΣΚΑΪ για την εμπορική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και η Λίγκα με ανακοίνωση της δείχνει την στήριξή της στο συνδρομητικό κανάλι.
«Πυρήνας της Σούπερ Λιγκ η κεντρική διαχείριση»
Μάλιστα, σημειώνει πως η κεντρική διαχείριση είναι και ο Πυρήνας του πρωταθλήματος και η κυρίαρχη πηγή χρηματοδότησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Super League παρέστη σήμερα στην εκδίκαση της αγωγής της NOVA κατά του ΣΚΑΪ, με αντικείμενο την εμπορική εκμετάλλευση τηλεοπτικών στιγμιότυπων από τον τελευταίο, χωρίς την συγκατάθεση της δικαιούχου του συγκεκριμένου προϊόντος ΝOVA.
H SL τονίζει ότι πάγια θέση της είναι η διασφάλιση του τηλεοπτικού της προϊόντος που προσφέρουν οι ΠΑΕ Μέλη του Συνεταιρισμού, η στήριξη των συνεργατών της και βεβαίως η βιωσιμότητα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, δεδομένης της ιδιαίτερα δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.
Η Κεντρική Διαχείριση αποτελεί τον πυρήνα της Super League, όπως και όλων των διοργανωτριών επαγγελματικών πρωταθλημάτων ανά τον κόσμο αλλά και την κυρίαρχη πηγή χρηματοδότησης του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Σε κάθε περίπτωση η Super League είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει με κάθε έννομο μέσον τα δικαιώματά της και θα συνεχίσει να το πράττει σε όσες περιπτώσεις αυτά τίθενται σε κίνδυνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: