Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

"Περήφανος που με περιμένουν στην Ελλάδα"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του στο PAOK WEB TV τόνισε μεν οτι "αισθάνομαι καλά γιατί όλοι περιμένουν να πάρω μια απόφαση και να παίξω στην Ελλάδα", δεν ξεκαθάρισε δε το αν έχει αποφασίσει να φορέσει τα γαλανόλευκα...
"Περήφανος που με περιμένουν στην Ελλάδα"
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας (για να τον παρακολουθήσουν) τόσο ο ομοσπονδιακός κόουτς, Φερνάντο Σάντος όσο και ο βοηθός προπονητή της Πορτογαλίας, απάντησε ότι «δεν έχω κάποιο δίλημμα για το που θα παίξω. Είναι καλό αν έχουμε τέτοια διλήμματα στη ζωή μας, καλά διλήμματα όπως έχω εγώ για παράδειγμα. Δε νομίζω ότι ο κ. Σάντος ήρθε μέχρι εδώ για να δει μόνο εμένα. Είχαμε αρκετούς διεθνείς παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ήρθε να δει κι αυτούς. Δε νομίζω ότι ήρθε να με δει, μια και με ξέρει από τα τελευταία τρία χρόνια»
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Βιεϊρίνια, υπογράμμισε: «Είναι ωραίο, όμως, γιατί από τότε που είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ, είναι η πρώτη φορά που έρχεται κάποιος από εθνική ομάδα για να με δει. Μίλησα μαζί τους και ξέρω πως είναι τα πράγματα στην Πορτογαλία. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό να έχει συμπαίκτες όπως ο Ρονάλντο. Πάντα είχα το όνειρο να παίξω σε εθνική ομάδα, αλλά τώρα με αυτό το δίλημμα που μου λες και με τη γέννηση του παιδιού μου έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τη σιγουριά που μου δίνουν οι άνθρωποι εδώ. Αισθάνομαι καλά γιατί όλοι περιμένουν να πάρω μια απόφαση και να παίξω στην Ελλάδα γιατί οφείλω πρώτα στον ΠΑΟΚ για τα όσα έχω γίνει ως παίκτης μέχρι τώρα και μετά σε όλη την Ελλάδα».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: