Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Και εισιτήρια διαρκείας από τον Ηρακλή

Την ευκαιρία να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται για την γρήγορη επιστροφή του Ηρακλή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν οι οπαδοί της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό ο Ερασιτέχνης έκανε γνωστό ότι θα αρχίσει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ»

Υιοθετώντας το σύνθημα του κόσμου του ο Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλεί να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια και να στηρίξει την ποδοσφαιρική μας ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, αποδεικνύοντας στη φίλαθλη Ελλάδα ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και θα επιστρέψει πολύ σύντομα εκεί που κάποιοι δεν
τον ήθελαν αλλά που δικαιωματικά ανήκει.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι :

Κεντρική Θύρα : 100 Ευρώ
Πέταλο : 50 Ευρώ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 14.00 – 19.00) και από τα γραφεία του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 09.00 – 21.00) .

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Υ.Γ. Επειδή έως σήμερα και σε δύο χρονικές περιόδους ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ υποχρεώθηκε να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ή να κάνει προεγγραφή για την αγορά του, επισημαίνουμε ότι τα αυτά ισχύουν. Οποιαδήποτε διευκρίνιση θα δίνεται στους φιλάθλους από τα σημεία πώλησης που έχουμε προαναφέρει»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: