Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο "λύκος" που έγινε αποδιοπομπαίος τράγος...

H καθοδική πορεία του Κριστιάν Λεντέσμα. Γιατί ο 32χρονος "Ελ Λόμπο" παίζει σαν βετεράνος.
Ο "λύκος" που έγινε αποδιοπομπαίος τράγος...
Στο πρώτο του εξάμηνο στον Ολυμπιακό "δάγκωνε" και δικαίωνε τους συμπατριώτες του, τους Αργεντινούς, που του έδωσαν το παρατσούκλι "λύκος". Βέβαια στην συνέχεια του βγήκαν κάποια προβλήματα τραυματισμών και οι ερυθρόλευκοι προτίμησαν να τον παραχωρήσουν δανεικό στην Σαν Λορέντζο. Εκεί έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση της Απερτούρα και στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να τον επαναφέρουν.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα και στην δεύτερη του σεζόν στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε κάποια καλά παιχνίδια αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως. Συχνά προβλήματα τραυματισμών και η άρνηση του να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, με την δικαιολογία ότι έχει πυρετό 36,9 έφεραν το διαζύγιο.

Το καλοκαίρι του 2010 ο "λύκος" επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και την Κολόν Σάντα Φε, απ' όπου αποχώρησε φέτος για χάρη της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Λεντέσμα δεν δίστασε να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία για να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του να επανέλθει άμεσα στην Πριμέρα.

Tόσο αυτός όσο και οι άνθρωποι της ομάδας μάλλον θα... μετάνιωσαν για την επιλογή του. Στο εντός έδρας ματς με την Αλντοσίβι (ήττα με 2-1), το οποίο στράβωσε από το εικοσάλεπτο (0-1), οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ έκραξαν έξαλλα τον Λεντέσμα. Ο 33χρονος πλέον μέσος, έκανε αρκετά λάθη, δεν μπορούσε να κόψει τους αντιπάλους του και όποτε ερχόταν σε επαφή με την μπάλα αποδοκιμαζόταν. Ετσι, στο ημίχρονο έγινε αλλαγή χωρίς κανείς να γνωρίζει αν ήταν απόφαση του προπονητή ή... λύγισε ο ίδιος και ζήτησε να βγει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος "Ελ Λόμπο" παίζει σαν βετεράνος και προκαλεί τη θλίψη...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: