Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δεν μας θέλουν ούτε για φιλικό!!

Η Γερμανία δεν θέλει την Ελλάδα στο έδαφός της ούτε για φιλικό. Η Ομοσπονδία της χώρας απαγόρευσε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού της εθνικής με τη Ρουμανία, στην πόλη Ροϊτλίγκεν, για λόγους ασφαλείας!
Δεν μας θέλουν ούτε για φιλικό!
Η ΕΠΟ, μάλιστα, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως αναζητεί νέο τόπο διεξαγωγής του φιλικού, σε συνεργασία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας.
Ο φόβος των Γερμανών, προφανώς, είναι οι χιλιάδες Έλληνες που θα έβλεπαν από κοντά την εθνική ομάδα και οι πιθανές αντιδράσεις τους για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα μας...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Ο. Γερμανίας ειδοποίησε σήμερα την Ε.Π.Ο. και την Π.Ο. Ρουμανίας ότι αδυνατεί, για λόγους ασφαλείας, να εκχωρήσει άδεια διεξαγωγής φιλικού αγώνα Ελλάδας-Ρουμανίας επί γερμανικού εδάφους στις 15 Νοεμβρίου.
Υστερα από αυτή την εξέλιξη, γίνονται ενέργειες για την εύρεση εναλλακτικής λύσης και όταν οριστικοποιηθεί ο νέος τόπος διεξαγωγής του φιλικού αγώνα θα λάβετε τη σχετική ενημέρωση.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 4/11/2011 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "Vouliagmeni Suites", στην οποία θα ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τους φιλικούς αγώνες με την Ρωσία (11/11) και την Ρουμανία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: