Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πληρώνει τους άσχετους μεταγραφικούς χειρισμούς!!

"Σφαγή", "Κλοπή", "Χασάπης ο διαιτητής" και πολλές ακόμα παρόμοιες αηδίες διαβάσαμε και θα διαβάσουμε τις επόμενες μέρες για τον Ολυμπιακό της Γερμανίας.
Πληρώνει τους άσχετους μεταγραφικούς χειρισμούς
Αδικήθηκε ο Ολυμπιακός αλλά μην τα ρίχνουμε όλα στο διαιτητή. Όταν έχεις πάρει σαράντα παίκτες τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες και παίζεις με αριστερό χαφ τον ...Χολέμπας, δεξί τον Μιραλάς ο οποίος έφυγε από τη Σεντ Ετιέν γιατί τον βάζανε να παίξει δεξί χαφ, δύο στόπερ σε θέσεις μπακ, τον Μοντεστό δεξιά και τον Μαρκάνο αριστερά, πάλι καλά να λες που έπαιξες και καλή μπάλα.
Ο Ολυμπιακός πληρώνει τα μεταγραφικά του λάθη και τους άσχετους που έχει για να δίνουν συμβουλές. Τι συμβουλή ήταν αυτή να μείνει η ομάδα χωρίς αριστερό χαφ; Να μην έχει δεξί χαφ, τερματοφύλακα και αντικαταστάτη ενός 35χρονου; Αυτά πληρώνει ο Ολυμπιακός. Τους άσχετους που έχει μαζέψει για να κάνουν τον προγραμματισμό και να οργανώσουν το μεταγραφικό πλάνο.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε την έχει δουλέψει καλά την ομάδα αλλά του λείπουν πολλά για να την οδηγήσει εκεί που θέλει. Όταν κλαιγόταν για τον Άλμπερτ Ριέρα και μετά έκανε μια όμορφη κωλοτούμπα, ήξερε γιατί κλαιγόταν.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: