Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δικαιώθηκε στο Πρωτοδικείο η Καβάλα!!

Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Καβάλας, να κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αντικατάστασης της, ο ΑΟΚ έχει όλο το δικαίωμα να ελπίζει ότι εφόσον δικαιωθεί και στο Εφετείο Αθηνών, στα ασφαλιστικά που έχει καταθέσει εναντίον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα παίξει στη Superleague!
Δικαιώθηκε στο Πρωτοδικείο η Καβάλα!
Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εδώ και αρκετές μέρες έψαχνε τρόπους να φρενάρει την παράνομη αντικατάσταση της από τη Δόξα Δράμας, κάτι που σύμφωνα με τους Αργοναύτες αυθαίρετα αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Έχοντας ως «μπούσουλα» τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατέθεσε και κέρδισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Πρωτοδικείο Βόλου, η διοίκηση της ΠΑΕ, ανέθεσε στον Καβαλιώτη δικηγόρο, Μάκη Βελάκη την υπεράσπιση της.
Ο κύριος Βελάκης την Τρίτη (02/11) το πρωί κατέθεσε την αίτηση στο Πρωτοδικείο Καβάλας, έχοντας αντίδικο το νομικό σύμβουλο της Superleague, Γιάννη Οικονομάκη. Τα στοιχεία τα οποία παρουσίασε ο κύριος Βελάκης, οδήγησαν το δικαστήριο στην απόφαση, που δικαιώνει την Καβάλα και έστησε με την πλάτη στον τοίχο τη διοργανώτρια αρχή.
Δύο είναι τα πολύ σημαντικά στοιχεία της απόφασης που κέρδισε η Καβάλα.
Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός πως η Καβάλα δεν έχει πάρει ημερομηνία (όπως ο Ολυμπιακός Βόλου), άρα δεν έχει άγχος ουσιαστικά πότε θα βγεί η απόφαση του Εφετείου.
Το άγχος πλέον το έχει η Superleague (και η Δόξα Δράμας), που τώρα αυτή πλέον θα επιθυμεί να βγει σύντομα η απόφαση του Εφετείου… Το δεύτερο και πιο σημαντικό, έχει να κάνει με το έγγραφο το οποίο έχει καταθέσει ο κύριος Οικονομάκης στο δικαστήριο, στο οποίο δεσμεύεται ότι εφόσον ο ΑΟΚ δικαιωθεί στο Εφετείο: «Η Καβάλα θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει την 15η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague»!.. Ένα ισχυρό χαρτί σαφώς στα χέρια της ΠΑΕ Καβάλα, που δείχνει πως έχει όλο το δικαίωμα να ελπίζει, ότι παρ΄ότι φτάσαμε στις αρχές Νοεμβρίου, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Superleague…
Πηγή: contra.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: