Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γιάννου: «Θα έρθουν ξανά οι νίκες»

Κάτι παραπάνω από σίγουρος για το ότι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στις νίκες είναι ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στον «δικέφαλο», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση.
Αρχικά, στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «SportDay», ο νεαρός επιθετικός έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον προπονητή μας και θα γυρίσουν τα πράγματα. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ήττες. Πολύ σύντομα θα έρθουν ξανά οι νίκες».
Η συνέχεια, αφορούσε στον προσωπικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση στον «δικέφαλο»: «Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να καθιερωθώ στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θέλω να παίξω για πολλά χρόνια σε αυτήν».
Κλείνοντας, ο πρώην άσος της Καβάλας αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα: «Αυτός ο ανταγωνισμός είναι υγιής. Καλό μας κάνει, από τη στιγμή που έχουμε εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας. Ο ένας τραβάει τον άλλον για να γίνεται διαρκώς καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: