Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Θέλει… reunion ο Νοτιάς!!

Συνάντηση με όλη την «παρέα» του 2004 θα επιδιώξει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ.
Θέλει… reunion ο Νοτιάς
Στα μέσα του Νοεμβρίου αναμένεται στην Ελλάδα ο Νίκος Νοτιάς προκειμένου να ξεκαθαρίσει, από κοντά, τις προθέσεις του για την ΑΕΚ. Ο ίδιος, όσες φορές έχουν επικοινωνήσει στελέχη της διοίκησης, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, όμως η άφιξή του, σε μία από τις πιο κρίσιμες Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων, κρίνεται κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θα φέρει μαζί του κάποια πρόταση ή δεν έχει κάποιο εναλλακτικό πλάνο για τη βιωσιμότητα της εταιρίας. Όπως δεν δείχνει διάθεση και να βάλει άλλα χρήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sportday», είναι αποφασισμένος να επιδιώξει ένα... reunion της «παρέας» του 2004.
Ο Νοτιάς ερχόμενος στην Ελλάδα θα ζητήσει από τους Νικολαΐδη, Κανελλόπουλο, Θανόπουλο, Χατζηιωάννου, Γκούμα, Κούλη, Κιντή και Παππά, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και όλοι μαζί να δώσουν μία λύση στο οικονομικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την εταιρία. Μία πρωτοβουλία που φαίνεται να την έχει αποφασίσει, καθώς θεωρεί ότι είναι και η μοναδική σωτήρια, όμως ακόμα και ο ίδιος δεν δείχνει τόσο αισιόδοξος για αυτή τη συγκέντρωση. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν βρεθεί φως στο τούνελ και έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει και αυτός σε κατάθεση μετοχών σε δικηγορικό γραφείο, προκειμένου και αυτός να απεμπλακεί από την ομάδα.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: