Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μένει ως έχει ο Ηρακλής!!

Μετά την απόρριψη του κυανόλευκου αιτήματος από ην ΕΠΟ για την παράταση των μεταγραφών, οι κυανόλευκοι είναι αναγκασμένοι να πορευτούν μέχρι τον Ιανουάριο με το υπάρχον ρόστερ, το οποίο στερείται εμπειρίας.
Μένει ως έχει ο Ηρακλής
Βάσει προγράμματος, το οποίο είναι πιθανό να τροποποιηθεί λόγω των πολιτικών εξελίξεων, ο Ηρακλής θα παίξει τα πρώτα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος με τους παίκτες που ανήκουν σήμερα στο δυναμικό της ομάδας.
Από την πρώτη Ιανουαρίου, αποκτά το δικαίωμα προσθήκης νέων παικτών. Μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι δύο μεταγραφές παικτών που ανήκαν σε ομάδα στο πρώτο μισό της περιόδου και απεριόριστων εγγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με την έρευνα των ανθρώπων της ομάδας, στην αγορά κυκλοφορούν ελεύθεροι περίπου εβδομήντα παίκτες με παραστάσεις από Β' ή Γ' εθνική, κάποιους από τους οποίους θα αποκτήσει η ομάδα τον Ιανουάριο, πέρα φυσικά από τις δύο κανονικές μεταγραφές που έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει.
Όλα αυτά φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι τον Ιανουάριο θα είναι απαραίτητη η απόκτηση παικτών για το πρωτάθλημα της Δ' εθνικής...
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: