Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

"Εμάς δεν μας έχει αγγίξει η κρίση"

Ο Βίκτορ Βιτόλο απολαμβάνει την πολυτέλεια να βρίσκεται σε μία ομάδα που πληρώνει στην ώρα της, που έχει αμέτρητους οπαδούς και σε συνδυασμό με το ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει επιτρέψει στην κρίση να επηρεάσει τους... λογαριασμούς των παικτών της. Αυτό τουλάχιστον είπε ο Ισπανός μέσος στην εκπομπή El Larguero (σ.σ.: το δοκάρι) του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser.
"Εμάς δεν μας έχει αγγίξει η κρίση"
«Η Ελλάδα βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο αν και η αλήθεια είναι πως εμάς τους ποδοσφαιριστές στην πραγματικότητα δεν μας έχει αγγίξει άμεσα η κατάσταση, δεδομένου και του ότι ο κόσμος εξακολουθεί να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθεί τους αγώνες παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».
«Τακτικοί στον ΠΑΟ»
Αυτό προφανώς που δεν μπορεί λόγω θέσης και γλώσσας να καταλάβει ο Βιτόλο, είναι πως στις μικρότερες ομάδες υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι και αυτό είναι λογικό, μιας και όπως τόνισε:
«Εγώ προσωπικά έχω την τύχη να βρίσκομαι σε μία από τις σημαντικότερες ομάδες της χώρας και στο θέμα των πληρωμών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
Αν και υπάρχει μία σχετική μείωση στην προσέλευση των οπαδών στα γήπεδα, εκείνος δεν μπορεί να την εντοπίσει, μιας και αντιλαμβάνεται πως το ποδόσφαιρο παραμένει κάτι σαν το... όποιο του λαού: «Στο θέμα των τιμών, είναι όπως και στην Ισπανία. Ο κόσμος πάει στο γήπεδο. Για παράδειγμα μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνει 22.000 οπαδούς. Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο παραμένει η σημαντικότερη διέξοδος για τους ανθρώπους της χώρας».
Στο τέλος ρωτήθηκε και για το πως βιώνει την καθημερινότητα μακριά από τα γήπεδα, στην απλή ζωή στους δρόμους: «Η κρίση πάντως δεν φαίνεται στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Αλλες μέρες περισσότερο και άλλες λιγότερο, ο κόσμος εξακολουθεί να κυκλοφορεί και το εμπόριο συνεχίζεται κανονικά. Η κρίση δεν είναι μόνο ελληνική, αλλά εμφανίζεται παντού σε όλη την Ευρώπη. Το μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα είναι πως δεν φαίνεται να μπορεί να βρει λύσεις σε όλο αυτό το ζήτημα. Γι αυτό και κάθε βδομάδα υπάρχουν διαδηλώσεις από όλα τα επαγγέλματα που αναζητούν το δίκιο τους».
Για το φινάλε άφησε αυτό που προφανώς τον ενδιαφέρει περισσότερο και είναι και πιο άμεσο: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ με το ηθικό μας να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο».
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: