Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

1ος Όμιλος: Η Σίτι είναι εδώ, «αγκαλιάζει» την πρόκριση η Μπάγερν!

Ο Γιάγια Τουρέ είχε κέφια, πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε σπουδαία νίκη επί της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας με 3-0, η οποία την ανέβασε στη 2η θέση!
Ένα βαθμό χρειάζεται η Μπάγερν Μονάχου για να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς, μετά το υπέρ της 3-2 επί της Νάπολι.

Βιγιαρεάλ- Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Σπουδαία νίκη, που την ανέβασε στη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου πήρε στην έδρα της Βιγιαρέαλ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» νίκησαν μέσα στην Ισπανία με σκορ 3-0 και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος παρόλο που δεν είναι… ο συχνότερος σκόρερ, έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα (30’, 71’) και οδήγησε την ομάδα του στο σπουδαίο διπλό. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε από την άσπρη βούλα και έστειλε τους «πολίτες» στα αποδυτήρια μπροστά με 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βιγιαρεάλ: Ντιέγκο Λόπεζ, Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, Μουσάτσιο, Μαρτσένα, Γκασπάρ, Κατάλα, Ντε Γκούζμαν, Πέρεζ, Μουμπάρακ, Βαλέρο, Ζοσελού.

Μαν. Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Σάβιτς, Κλισί, Γιάγια Τουρέ, Ντε Γιόνγκ, Νασρί, Σίλβα, Μίλνερ, Μπαλοτέλι.

Μπάγερν Μοχάνου- Νάπολι 3-2

Όταν ο Μάριο Γκόμες βρεθεί στη μέρα του, τα πράγματα είναι απλά… Θα σκοράρει δυο- τρεις φορές και θα χαρίσει τη νίκη στην Μπάγερν. Αυτό ακριβώς συνέβη στο Μόναχο! Ο Γερμανός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο και οδήγησε τους Βαυαρούς σε μεγάλη νίκη επί της Νάπολι με 3-2. Μάλιστα, έπειτα και από τα σημερινά αποτελέσματα, οι παίκτες του Χάινκες χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ιταλοί δεν το έβαλαν κάτω και παρά το βαρύ σκορ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και μείωσαν σε 3-2 χάρη στα γκολ του Φερνάντες.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, λόγω της αποβολής του Μπαντστούμπερ στο 77’ για την Μπάγερν και του Ζούνιγκα της Νάπολι έξι λεπτά νωρίτερα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν: Νόιερ, Βαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ριμπερί, Λουίς Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Κροος, Μίλερ, Γκόμεζ .

Νάπολι: Ντε Σάντις, Αρόνικα, Καμαπνιάρο, Φερνάντεζ, Μάντζιο, Χάμσικ, Ζουνίγια, Τζεμάιλι. Ινλέρ, Καβάνι, Λαβέτσι.

Βαθμολογία


1. Μπάγερν Μονάχου 10 (8-2)
2. Μαν. Σίτι 7 (5-4)
3. Νάπολι 5 (5-5)
4. Βιγιαρεάλ 0 (1-8)

Επόμενη αγωνιστική(22/11)

Νάπολι- Μάντσεστερ Σίτι
Μπάγερν Μονάχου- Βιγιαρεάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: