Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Το γερμανικό ενδιαφέρον του έβγαλε φτερά στα πόδια!!

Στη μεταμόρφωση του Σιμάο στέκονται όλοι το τελευταίο διάστημα, κυρίως μετά την κουβέντα που είχε ο Μοζαμβικιανός με τον Φερέιρα. Είναι και η Χέρτα, όμως, στη μέση...
Το γερμανικό ενδιαφέρον του έβγαλε φτερά στα πόδια
Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός αμυντικός μέσος είχε μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον προπόνητή του πριν από ένα διάστημα, η οποία προφανώς και τον βοήθησε ψυχολογικά. Λύθηκε η όποια μεταξύ τους παρεξήγηση, με αποτέλεσμα ο Σιμάο να είναι άλλος άνθρωπος σε προπονήσεις και αγώνες.
Όχι ότι ξαφνικά έγινε ο Τσάβι, αλλά είναι φανερό πως άλλαξε η ψυχολογία του προς το καλύτερο. Ο σκύλος, όμως, έμαθε πως υπάρχει ένας ακόμα λόγος που συνέβη αυτό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Γερμανία και πιθανότατα τη Χέρτα, για την περίπτωσή του.
Το συμβόλαιο του Σιμάο με το "τριφύλλι" ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και όχι μόνο δεν βλέπει να του γίνεται η αύξηση που θέλει, αλλά οι "πράσινοι" δεν του έχουν κάνει κάποια σχετική κρούση για ανανέωση. Το διοικητικό κομμάτι, βέβαια, είναι κάπως περίεργο αυτό το διάστημα, με τον πρίγκιπα Σουλτάν, το MoU κ.λπ., γεγονός που ίσως παίζει τον ρόλο του.
Το ζήτημα είναι πως ο Μοζαμβικιανός φαίνεται ότι έβγαλε φτερά στα πόδια όταν ενημερώθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από ομάδες της Γερμανίας, που μπορούν να του δώσουν περισσότερα από 250 χιλ. ευρώ που παίρνει τώρα στον Παναθηναϊκό. Γιατί σε περίπτωση που γίνει πρόταση ανανέωσης από το "τριφύλλι", το πρώτο που θα ζητήσει ο δυναμικός χαφ είναι αύξηση στις αποδοχές του...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: