Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Show me the money, now!!

Λίγο πριν από τις 8 υπεγράφη τελικά το... περιβόητο MoU μεταξύ των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και αυτών του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ και το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να μπαίνει στην τελική του ευθεία...
Show me the money, now!
Με τα πολλά λοιπόν αφού υπεγράφη το MoU, υπάρχουν φυσικά και άλλα βήματα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Πρίγκιπα.
Αρχικά, την Παρασκευή (4/11) θα ξεκινήσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά του πρίγκιπα, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου
Αν όλα πάνε καλά, ο πρίγκιπας θα βάλει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου τα 15 εκ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την επόμενη μέρα, στις 22/11 θα γίνει η μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ..
Κατόπιν, η πλευρά του πρίγκιπα θα προκυρήξει έκτακτη γενική συνέλευση για τις 28 ή 29 Νοεμβρίου με αντικείμενο τον ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου.
Πάντως, η ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά 15 εκ. ευρώ θα ξεκινήσει να τρέχει άμεσα καθώς αποφασίστηκε να ενεργοποιηθούν στη γενική συνέλευση της Παρασκευής οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να ψηφίσουν ναι στην αύξηση με την υποσημείωση ότι θα εκχωρηθούν στη συνέχεια στον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: