Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Καμπανάκι» από Γκουαρντιόλα!!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως το…πάθημα της Μίλαν κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ πρέπει να γίνει…μάθημα στην Μπαρτσελόνα.
«Μπλαουγκράνα» και «ροσονέρι» διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου, αποτελώντας από την κλήρωση τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για τα εισιτήρια της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, ωστόσο το…στραβοπάτημα των Μιλανέζων στην Λευκορωσία έδωσε στους Καταλανούς το προβάδισμα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πάντως έσπευσε να χρησιμοποιήσει το παράδειγμα του ισόπαλου αποτελέσματος της Μίλαν ως απόδειξη πως η…ψαλίδα έχει κλείσει, και δεν υπάρχει περιθώριο υποτίμησης οποιουδήποτε αντιπάλου.
Ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Προφανώς, με την Μίλαν θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν είναι εύκολες και για αυτό είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόκριση μας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του γύρου. Μπορείς εύκολα να υποτιμήσεις κάποιον αντίπαλο. Τρανό παράδειγμα η Μίλαν με την ΜΠΑΤΕ. Πρέπει να ομολογήσω ότι η Καζάν και το Κίεβο αποτέλεσαν μαθήματα για μένα», ενώ δεν παρέλειψε να…αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι για την συμπλήρωση 200 γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Λέο που σκόραρε πάλι κάποια γκολ. Συμπλήρωσε 202 στα 24 του, κάτι που είναι σημαντικό. Είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσει τον Σέζαρ Ροντρίγκεζ, αλλά δεν ξέρω αν θα το κατορθώσει φέτος».

πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: