Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνει για προπονητικό κέντρο η Εθνική!!

Την αναζήτηση του προπονητικού κέντρου, στο οποίο και θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει Euro, έχει ήδη ξεκινήσει ο Φερνάντο Σάντος. Ο έμπειρος τεχνικός, έχει αναθέσει στον συνεργάτη του, Ρικάρντο Σάντος, να ξεκινήσει τους ελέγχους σε εγκαταστάσεις σε Ελβετία, Αυστρία και Γερμανία, προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα.
Αξίζει να αναφερθεί πως άπαντες θεωρούσαν πως η Ελλάδα θα έκανε την προετοιμασία της για το Euro στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας, ωστόσο η Γερμανία φρόντισε να προλάβει και να κλείσει το συγκεκριμένο κέντρο. Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της «γαλανόλευκης», έχουν ξεκινήσει και πάλι της έρευνες, έτσι ώστε να κλείσουν το θέμα, όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε να μην υπάρχουν άλλες εκπλήξεις.
Πάντως, ο Ρικάρντο Σάντος θα είναι σε απόλυτη συνεργασία τόσο με τον Φερνάντο Σάντος όσο και με τον Τάκη Φύσσα, οι οποίοι και θα τακτοποιήσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την παρουσία της Εθνικής σε Πολωνία και Ουκρανία, αγωνιστική και μη αγωνιστική.

πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: