Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πέντε "βρώμικα" χέρια που έγραψαν ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χέρι του Ματς Χούμελς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ είναι η τελευταία περίπτωση που κάποιος έβαλε το... χεράκι του για το καλό της ομάδας!
Πέντε "βρώμικα" χέρια που έγραψαν ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)
Όσο πιο αυστηρός είναι ένας κανονισμός, τόσο πιο βαθιά είναι η επιθυμία της ανθρώπινης ψυχής να την καταπατήσει κάτι που βεβαίως ισχύει στο άθλημα του ποδοσφαίρου με την απαγόρευση των χεριών.
Κι αν για το "χέρι του Θεού" σας είχαμε παρουσιάσαμε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα, τούτο εδώ το κείμενο εστιάζει σε πέντε άλλες φάσεις που παίκτης χρησιμοποίησε τα άνω άκρα δίχως να γίνει αντιληπτός από το διαιτητή. Ματς Χούμελς τσέκαρε...
5. Ο διάδοχος του Κρουγκ
Ξεκινάμε δυνατά κι ελληνικά. Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ολυμπιακού στο "Μπερναμπέου", για τη φάση των ομίλων του Champions League 1999-00. Η ελληνική ομάδα δέχεται τη μια επίθεση πίσω απ' την άλλη και βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 από το γκολ του Ραούλ στο 21' λεπτό.
Σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις του Ολυμπιακού, ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Μπισάρι, αλλά ήταν εκεί το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος για να σώσει το 1-1 από το σουτ του Γκόγκιτς.

Διαβάστε περισσότερα με video στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: