Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

"Το 25% και η... παράδοση"

Ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε "ανοιχτό" τον όμιλο της Εθνικής στο EURO ("κάθε ομάδα 25% πιθανότητες"), ενώ στάθηκε, χαριτολογώντας, στην καλή... παράδοση της Ελλάδας με τους οικοδεσπότες στη διοργάνωση.

"Το 25% και η... παράδοση"
Αναλυτικά:
«Τέτοιες κληρώσεις μπορεί να μην αποδειχθούν καλές, από την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην είναι τόσο συγκεντρωμένοι όσο αν οι αντίπαλοι ήταν δυσκολότεροι. Πιστεύω ότι ο όμιλός μας είναι ο πιο ανοικτός όμιλος από όλους καθώς στους άλλους κάποιες ομάδες είναι ξεκάθαρα φαβορί. Κάθε ομάδα έχει από 25% πιθανότητες να προκριθεί», σημείωσε αρχικά ο Σάντος.
Στη συνέχεια, είπε χαριτολογώντας ότι: «Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε την διοργανώτρια Πολωνία και υπάρχει παράδοση για την Ελλάδα, αφού το 2004 είχε νικήσει στην πρεμιέρα την διοργανώτρια ομάδα, που ήταν η ομάδα της πατρίδας μου. Επίσης την 3η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε την Ρωσία όπως και τότε. Βεβαίως τότε η Ελλάδα είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Μακάρι να ισχύσει η παράδοση όμως εγώ δεν πιστεύω στις παραδόσεις», είπε χαμογελαστός ο Σάντος.
Και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα και οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς όλα φαίνονται στο γήπεδο. Υπάρχει βεβαίως ένα πρόβλημα, καθώς το πρωτάθλημα τελειώνει τέλη Απριλίου και μετά κάποιοι παίκτες δεν θα έχουν υποχρεώσεις και κάποιοι άλλοι θα παίζουν στα πλέι οφ Κυριακή-Τετάρτη».
Οσο για το φιλικό με την Τσεχία, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είπε: «Αναγκαστικά θα ματαιωθεί από την στιγμή που η Τσεχία είναι αντίπαλός μας στα τελικά της διοργάνωσης. Θα μιλήσουμε με τον Φύσσα και θα βρούμε άλλη ομάδα για να διοργανώσουμε φιλικό παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: