Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Παγκόσμιος θαυμασμός...!!


F4

Παγκόσμια αποθέωση και υπόκλιση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και τη συγκλονιστική του παρουσία στις εξέδρες του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Οι χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, που βρέθηκαν μέσα, αλλά και έξω από το αγγλικό στάδιο, έκαναν τους πάντες να παραμιλάνε για την πάρτη τους και να ασχολούνται με το μοναδικό αυτό φαινόμενο. Ένα φαινόμενο οπαδικό, που έχει εξελιχθεί σε κοινωνικό και που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στην υφήλιο. Οι απομιμήσεις και τα κακέκτυπα απλώς υπάρχουν για να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…
Ένας λαός μοναδικός, υπέροχος, ανίκητος και ακατάβλητος. Ένας λαός με απίστευτα ψυχικά αποθέματα, με… τόνους πάθους και λατρείας για το Δικέφαλο, με ανυπολόγιστη τρέλα για τον ΠΑΟΚ.
Περίπου 3.500 μέσα στο γήπεδο της Τότεναμ και άλλοι 1.500 έξω από αυτό, έστησαν το δικό τους πάρτι, παραδίδοντας μαθήματα κερκίδας, υποστήριξης και αφοσίωσης στην ΠΑΟΚτσήδικη ιδέα.
Την ίδια ώρα οι Βρετανοί έτριβαν τα μάτια τους, κοιτώντας αποσβολωμένοι τα «ασπρόμαυρα» πετσιά να χορεύουν μέσα στο «σπίτι» τους. Θαύμαζαν αυτό που αντίκριζαν και υποκλίνονταν στο μεγαλείο αυτού του μέγιστου κόσμου.
Τα λόγια είναι ήδη πολλά. Σε τέτοιες στιγμές οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Χθες το «Μ», μέσα στις 25 σελίδες που φιλοξένησε για τον επικό θρίαμβο του ΠΑΟΚ δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες. Επειδή όμως δεν ήταν δυνατόν να εξαντληθούν, σήμερα δημοσιεύει κι άλλες…


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: