Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

«Δεν μας φοβίζει ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε πως πρέπει να τα δώσουν τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσουν τους «πράσινους», για τους οποίους είπε πως "δεν μας φοβίζουν".
«Δεν μας φοβίζει ο Παναθηναϊκός»
Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα της NOVA
«Είναι ένα ντέρμπι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά για μας πλέον δεν υπάρχουν ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα παιχνίδια. Το αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ φορμαρισμένος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση μπροστά στον κόσμο μας, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Ασχολούμαστε με τη δική μας ομάδα, δουλεύουμε στην προπόνηση και δεν ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα είναι φορμαρισμένος, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει».
Για το γκολ που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, είπε πως: «Ήμουν τραυματίας αρκετό καιρό, πέτυχα γκολ μετά από τόσο καιρό, αλλά αυτό δεν βοήθησε την ομάδα. Προσωπικά ήταν σημαντικό μετά τον τραυματισμό μου. Δεν έδωσα καμιά απάντηση, έχω πετύχει γκολ στην Σουπερλίγκα».
Για το αν μπορεί αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει μια νέα αρχή, ο Τσέζαρεκ τόνισε: «Πρέπει από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι, είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο, να το παίζουμε σαν να είναι το τελευταίο μας».
Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας λέγοντας τα εξής: «Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουμε και όπως μπορούμε. Ας έρθουν να μας βοηθήσουν, γιατί πάντα η δική τους βοήθεια είναι κάτι που χρειαζόμαστε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: