Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

«Ίσως προτιμούσα μεγαλύτερους αντιπάλους»

Την αισιοδοξία για πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην επόμενη φάση του Euro εξέφρασε ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την κλήρωση της ''γαλανόλευκης''.
«Ίσως προτιμούσα μεγαλύτερους αντιπάλους»
Αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM: «Ίσως να προτιμούσα μεγαλύτερους αντιπάλους γιατί η πρόκληση είναι μεγαλύτερη και η ικανοποίηση μεγαλύτερη όταν έρχεται η νίκη. Στην προκειμένη περίπτωση κληρωθήκαμε σε έναν όμιλο που δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Αυτό πάντως δεν κάνει εύκολη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και χωρίς μεγάλα ονόματα, ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός. Βέβαια ούτως ή άλλως αυτή η Εθνική έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα».
Χαρακτήρισε, δε, σημαντικότερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης ομάδας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει σε αυτήν. «Το είχε πάντα αυτό το στοιχείο. Πάνω απ’ όλα συμπαίκτες που μπορεί να αγωνίζονται σε διαφορετικούς συλλόγους, αλλά όταν δουλεύουν για την Εθνική, έχουν κοινό στόχο, φιλοσοφία, κοινή λογική. Πολύ δύσκολα τα συναντάς στις μέρες μας».
Αφού συμφώνησε ότι μαζί με τον Σωτήρη Νίνη είναι δύο μεγάλοι άτυχοι αυτής της Εθνικής, δεν έκρυψε ότι η πορεία της η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ιδανικά. «Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο αφού βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι προβλέπει ο χρόνος αποθεραπείας. Δεν ενθουσιάζομαι, όμως υπάρχει ένα πλάνο από τον γιατρό, το οποίο πρέπει να ακολουθήσω πιστά όχι μόνο το επόμενο διάστημα. Πιστεύω τον Φεβρουάριο θα είμαι έτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: