Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η Νιούκαστλ τα δοκάρια, η Τσέλσι τη νίκη!!

Σε ένα ματς που τα είχε όλα (τρία δοκάρια η Νιούκαστλ, γκολ, χαμένα πέναλτι, ευκαιρίες) η Τσέλσι απέδρασε με το διπλό από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» νικώντας με 3-0 τη Νιούκαστλ.
Η Νιούκαστλ τα δοκάρια, η Τσέλσι τη νίκη
Η Τσέλσι έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14'. Ο Στάριντζ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Καμπάιγ, αλλά ο Λάμπαρντ νικήθηκε από τον Κρυλ κι έτσι το σκορ έμεινε στο 0-0. Δύο λεπτά αργότερα οι «μπλε» έφτασαν πάλι κοντά στο γκολ, καθώς ο Στάριντζ με πλασέ μέσα από την περιοχή, σημάδεψε το δοκάρι του Κρουλ!
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν ακόμη δύο καλές φάσεις στο 21' και στο 22΄' με τους Μάτα και Στάριντζ, ενώ η Νιούκαστλ είχε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία στο 35'. Ο Καμπάιγ έκανε τη σέντρα, ο Μπα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσεχ. Τελικά το γκολ ήρθε για την Τσέλσι στο 38ο λεπτό. Ο Ιβάνοβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με κεφαλιά νίκησε τον Κρουλ.
Το ματς ήταν φανταστικό και στο 52ο μέρος και στο 52ο λεπτό ο Ντρογκμπά αστόχησε από το ύψος του πέναλτι ενώ η Νιούκαστλ είχε και νέο δοκάρι με τον Μπα στο 54ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα ο Κρουλ έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ραμίρες ενώ στη συνέχεια η Νιούκασλ πίεσε.
Οι «καρκάξες» είχαν και 3ο δοκάρι στο 80ο λεπτό με τον Σόλα Αμεόμπι, αλλά η Τσέλσι έκανε το 2-0 στο 89' με τον Σάλομον Καλού μετά από ασίστ του Τόρες. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Στάριντζ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: