Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πληρώστε να σας δουν!!

Η Σεβίλλη βάλθηκε να τρελάνει κόσμο ανακοινώνοντας πως οποιοσδήποτε οπαδός της θέλει μπορεί καταβάλλοντας ένα χρηματικό ποσό να βρεθεί (ως μικρό εικονίδιο) στη φανέλα του παίκτη της επιλογής του.
Πληρώστε να σας δουν!
Ο ισπανικός σύλλογος «δανείστηκε» την ιδέα από τη Million Dollar Homepage, που με ένα ευρώ δίνει χώρο στην κεντρική της σελίδα ίσο με ένα πίξελ (η εικόνα αποτελείται από 1.000.000 πίξελς).
Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν κάθε οπαδός της Σεβίλλης μπορεί να βρεθεί στον αριθμό της φανέλας του αγαπημένου του παίκτη καταβάλλοντας το ποσό των 24,90 ευρώ. Όλα αυτά σε συνεργασία με την Playing 2, στην κεντρική σελίδα της οποίας θα μπορέσετε να παραγγείλετε το σημείο του αριθμού που επιθυμείτε και να δείτε πιθανόν τη μικροσκοπική εικόνα του προσώπου σας στην εμφάνιση του παίκτη που θα επιλέξετε.
Οι σεβιγιάνοι είναι οι πρώτοι που δοκιμάζουν μία τέτοια κίνηση, ενώ αποσκοπούν μέσω αυτής της διαδικασίας να μειώσουν αισθητά το χρέος τους. Αν βέβαια η ιδέα της ισπανικής ομάδας αποδειχτεί κερδοφόρα, το πιθανότερο είναι όλες οι μεγάλες ομάδες (και γιατί όχι και οι μικρότερες;) να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: