Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η σημειολογία της επιτυχίας!!

Όλες οι ορατές και αόρατες «δυνάμεις» αγαπούν αυτή την Εθνική! Το μαγικό χέρι που έβγαλε αυτούθς τους αντιπάλους μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι, θύμισε πως η καλοτυχία είναι προνόμιο εκείνων που αξίζουν την επιτυχία.
Η σημειολογία της επιτυχίας
Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός...
Γι αυτό οι αντίπαλοι των διεθνών στα τελικά της διοργάνωσης ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που αποκαλούνται βατοί. Όντας καλύτεροι, ακόμα κι αν η ΟΥΕΦΑ μας ζητούσε να σχηματίσουμε μόνοι μας τον όμιλο. Τοποθετώντας στο Ελληνικό γκρουπ όποιους εμείς θέλουμε.

Κρατώντας τα προσχήματα, μία Ιταλία τέλος πάντων, ίσως να τη βάζαμε απέναντί μας.

Μας αγαπάει όμως ο Θεός. Γιατί από το 2004 είμαστε συνεπείς σε ό,τι κάνουμε στο γήπεδο, στη διάρκεια της προετοιμασίας και όλων των παιχνιδιών. Οι παίκτες, πριν απ όλους, έχουν μάθει να σέβονται αυτή την ομάδα και ανταποδίδουν. Ιδρώνουν για τη φανέλα και το Εθνόσημο. Το δείχνουν πάντοτε και το επανέλαβαν στο ματς της πρόκρισης που έδειχνε ότι γύριζε ανάποδα. Υπερβάλλοντας ευατόν.

Η σημειολογία του προγράμματος των παιχνιδιών, ανακαλεί στη μνήμη μας επίσης την απίστευτη ιστορία του 2004. Πρεμιέρα τότε με τους διοργανωτές, όπως και τώρα. Τρίτο παιχνίδι με τους Ρώσους στην Πορτογαλία, τρίτο και το 2012. Τα χαμόγελα είναι αναπόφευκτα, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστεί να επικαλεστούμε την φράση κλισέ «οι κληρώσεις δεν βγάζουν και τα αποτελέσματα», όχι για να εξηγήσουμε πως δεν αποκλειστήκαμε πριν γίνουν οι αγώνες, αλλά για να δεχτούμε ότι δεν περάσαμε ακόμα στη φάση των νοκ άουτ.

Υπομονή λίγη χρειάζεται. Θα γίνει και αυτό...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: