Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

''Oύτε παραγγελιά να κάναμε'' (ΦΩΤΟ)

Συνειρμούς με την κατάκτηση του Euro το 2004 κάνουν τα ελληνικά Media, μετά την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας για τη διοργάνωση του καλοκαιριού στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας!
''Oύτε παραγγελιά να κάναμε'' (ΦΩΤΟ)
Και πως να μην κάνουν άλλωστε όταν την 1η αγωνιστική η «γαλανόλευκη» θα παίξει με τη διοργανώτρια Πολωνία, ενώ όπως στο Euro της Πορτογαλίας θα βρεθούν ξανά στο δρόμο μας η Ρωσία και η Τσεχία! Κουτί μας έκατσε...
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα κορυφαία αθλητικά sites στην Ελλάδα:
Gazzetta.gr
Δεν μπορώ να περιμένω!
Πρεμιέρα με διοργανώτρια (Πολωνία); Ρωσία και Τσεχία ξανά στον δρόμο μας; Λογικό είναι να έρθει το σύνθημα του 2004 στο μυαλό όλων ενόψει Euro 2012!
Contra.gr
Οιωνός άριστος
Πολωνία, Ρωσία και Τσεχία είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στον Α' όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2012. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα κάνει ποδαρικό στη διοργάνωση, απέναντι στην οικοδέσποινα Πολωνία την 8η Ιουνίου στη Βαρσοβία.
Sport24.gr
Ευχαριστούμε Μάρκο!
O Μάρκο Φαν Μπάστεν ήταν γουρλής και μας έριξε στον "εύκολο" πρώτο όμιλο με αντιπάλους Τσεχία, Πολωνία και Ρωσία. Πρεμιέρα στις 8/6 στη Βαρσοβία με Πολωνία, στο εναρκτήριο ματς του Euro2012.
Sentragoal.gr
Κλήρωση... παραγγελιά!
«Λουκούμι» για την Ελλάδα η κλήρωση στην τελική φάση του Euro. Αντίπαλοι οι Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία. Πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στις 7μ.μ. στη Βαρσοβία με την Πολωνία!
Sport-fm.gr
Πλάκα κάνεις!
Ούτε κατά παραγγελία! Με κλήρωση «λουκούμι», η Εθνική ποδοσφαίρου έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει πιο μακριά από τους ομίλους του Euro 2012, αφού σ’ αυτούς θα κοντραριστεί με Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία! Πρεμιέρα με τους διοργανωτές Πολωνούς στις 8 Ιουνίου και τελευταία αγωνιστική πάλι με τους Ρώσους, όπως και στο μαγικό ταξίδι του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: