Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τον κέρασε ...δηλητήριο!!

Σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχουμε και πολλά να θυμόμαστε, ο ΟΦΗ επικράτησε του Αστέρα με 3-0, "σκαρφαλώνοντας" ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία, με τους Αρκάδες να παραμένουν χωρίς βαθμό εκτός έδρας.
Τον κέρασε ...δηλητήριο!
Σε ένα ματς όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν για ...κλάματα οι Κρητικοί διέσυραν στην επανάληψη την ομάδα του Σάκη Τσιώλη και "αναρριχήθηκαν" στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Οι Αρκάδες ψάχνουν ακόμα για τον πρώτο τους βαθμό εκτός έδρας.

Ύπνος βαθύς...
Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα στη φετινή Super League παρακολουθήσαμε στο Ηράκλειο όπου ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης πρόσφεραν ...φτωχό θέαμα.
Οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν πιεστικά και να προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Αρκάδες, ωστόσο εκτός από μια καλή προσπάθεια με πρωταγωνιστές τους Παπουλή και Σουμπίνιο (το σουτ του τελευταίου έβγαλε σε κόρνερ ο Χακόμπο), δεν κατάφεραν τίποτα άλλο αξιόλογο.
Από την πλευρά του ο Αστέρας μετά το 10' ισορρόπησε το ματς, χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, είχε, όμως, δύο καλές φάσεις με τον Περόνε (35') και τον Μπρέσκα στο 44' (ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Ουσέρο, στην προσπάθεια που έκανε ο Σάκης Τσιώλης να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του), αλλά πέρα από αυτές τις ευκαιρίες το ...χάος.
Ένα πρώτο μέρος που δεν θα θέλουμε να θυμόμαστε, ένα ημίχρονο “άχρωμο” και “άγευστο”, με πολλά λάθη και πολύ ...ύπνο!
Αιφνιδίασε ο ΟΦΗ
Με δύο γκολ μέσα σε διάστημα έξι λεπτών ο ΟΦΗ έβαλε τις βάσεις για την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League. Στο 50' ο Παπουλής έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σίσιτς σηκώθηκε ολομόναχος στην μικρή περιοχή του Χακόμπο και με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και δεύτερο γκολ από τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου στο 56'. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σίσιτς, ο Χακόμπο απέκρουσε, στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Μπουλούτ που με την σειρά του πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Παπουλή, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0.
Ουσιαστικά το ματς είχε τελειώσει από εκείνο το λεπτό, αφού ο Αστέρας προσπάθησε μεν, αλλά εκτός από κάποιες καλές φάσεις με τα σουτ του Χούλι και του Περόνε (82' και 88' αντίστοιχα), δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ, ενώ δέχτηκε και τρίτο στις καθυστερήσεις του αγώνα, ύστερα από σέντρα του Χόρχε Λόπεθ και φοβερό σουτ του Τζόρντι Λόπεθ στην κίνηση.

Το φιλμ του αγώνα

90+5' Λήξη του αγώνα

90+2' Γκολ για τον ΟΦΗ! Σέντρα του Χόρχε Λόπεθ, ο Τζόρντι Λόπεθ πιάνει το σουτ στην κίνηση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο.

89' Κίτρινη κάρτα στον Πουλίδο


88' Σουτ του Περόνε λίγο άουτ.

84' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Σουμπίνιο, ο Τζόρντι Λόπεθ.

83' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Μπολούτ, ο Βάντο.

82' Σουτ του Χούλι, ωραία απόκρουση του Κάρολ.


69' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Σίσιτς, ο Χόρχε Λόπεθ.

66' Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Ράγιος, ο Μπακασέτας.


63' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μάρτινς, η μπάλα περνά λίγο άουτ.

59' Κίτρινη κάρτα στον Χουανίτο

56' Γκολ για τον ΟΦΗ! Ο Σίσιτς εκτελεί φάουλ, ο Χακόμπο αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Μπουλούτ, ο οποίος πλασάρει, η μπάλα περνάει
από τον Χακόμπο και ο Παπουλής προ κενής εστίας κάνει το 2-0!

56' Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Άλβαρες, ο Χούλι.

52' Κίτρινη κάρτα στον Σίσιτς

50' Γκολ για τον ΟΦΗ! Σέντρα του Παπουλή, ο Σίσιτς ολομόναχος πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 1-0!

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

44'
Ο Μπρέσκα πλασάρει από πολύ πλάγια, ο Κάρολ διώχνει σε κόρνερ.

42' Κίτρινη κάρτα στον Περόνε

36' Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Ουσέρο, ο Μπρέσκα.

35'
Έξυπνο σουτ του Περόνε από πολύ μακριά, ο Κάρολ απομακρύνει σε κόρνερ.

32' Κίτρινη κάρτα στον Ράγιος

31' Κίτρινη κάρτα στον Μπαρτολίνι


10' Kαλό σουτ του Σουμπίνιο, αποκρούει ο Χακόμπο.

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ:
Κάρολ, Μπουλούτ (83’ Βάντο), Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Παπουλής, Σουμπίνιο (84' Ζόρντι Λόπεθ), Σίσιτς (68’ Χόρχε Λόπεθ), Μάντζιος
Aστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Φορμίκα, Μπαρτόλινι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Χουανίτο, Ράγιος (66’ Μπακασέτας), Άλβαρες (56’ Χούλι), Ουσέρο (36’ Μπρέσκα), Ροτζέριο, Περόνε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: