Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

"Είμαι έτοιμος να ενημερώσω για το γήπεδο"

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος, περιμένει την πλευρά του υποψήφιου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ για να τον ενημερώσει για το γήπεδο.
"Είμαι έτοιμος να ενημερώσω για το γήπεδο"
Στις δηλώσεις του, στο aek365.gr, ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή, τόνισε πως ακόμα και εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσει ενημέρωση και για αυτό το θέμα, εκτός του οικονομικού ελέγχου που θα γίνει. Ένας από τους ανθρώπους που θα μπορούσε να μιλήσει με ασφάλεια για το θέμα του γηπέδου και το που βρίσκεται το συγκεκριμένο θέμα, είναι ο Γιάννης Βούρος.
Το aek365.gr επικοινώνησε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που από την πρώτη μέρα... τρέχει το γηπεδικό, προκειμένου να μάθει αν υπάρχει ήδη κάποια κρούση από κάποιον άλλον εκπρόσωπο του υποψήφιου ιδιοκτήτη, για να μας απαντήσει: «Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια ενόχληση από κανέναν. Θεωρώ και εγώ από την πλευρά μου ότι εφόσον το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή είναι τόσο σοβαρό και στα πλάνα του υπάρχει και το θέμα του γηπέδου, προσδοκώ ότι θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί μου. Είμαι άλλωστε ο καθ' ύλην αρμόδιος, από πλευράς Πολιτείας, που μπορεί να ενημερώσει την πλευρά του ενδιαφερόμενου για το που βρίσκεται το θέμα του γηπέδου.
Περιμένω λοιπόν και εγώ και είμαι έτοιμος να τον ενημερώσω για το που ακριβώς βρίσκονται οι διαδικασίες». Όπως ήταν λογικό, τον ρωτήσαμε και για το που βρίσκεται το θέμα του γηπέδου και αν μπορεί να μας αποκαλύψει κάποια πράγματα, για να μας πει: «Θα ήταν προτιμότερο να μην μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες. Ο κόσμος έχει κουραστεί να διαβάζει. Όταν θα υπάρχει κάτι ουσιαστικό, τότε και θα ανακοινωθεί».
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: