Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Γκερέιρο: «Προσοχή στην Ελλάδα»


Γκερέιρο: «Προσοχή στην Ελλάδα»
Μας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Ο Ρότζερ Γκερέιρο σχολίασε τον όμιλο της Πολωνίας στο Euro 2012 και εστίασε στις παγίδες που κρύβει η παρουσία της Εθνικής μας.

«Οι αντίπαλοί μας είναι καλές ομάδες και προκρίθηκαν στην τελική φάση, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα εμείς να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Από τη μία είναι καλό που δεν έχουμε παραδοσιακές δυνάμεις στον όμιλό μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι η Ελλάδα έχει ήδη κατακτήσει το τρόπαιο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρατασσόμαστε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ και συνέχισε αναφερόμενος στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη χώρα του:

«Η Πολωνία γιορτάζει. Πρόκειται για σπουδαίο γεγονός που προσελκύει οπαδούς από όλη την Ευρώπη. Όλα θα πάνε καλά. Ο προγραμματισμός είναι τέλειος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα είμαι ακόμα περισσότερο αν καταφέρω να παίξω. Πρόκειται για ιστορικό γεγονός για τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: