Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πιλάβιος, Σάντος και Φύσσας για την κλήρωση!!

Μετά το τέλος της κλήρωσης για το EURO 2012, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος, και ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας, έκαναν δηλώσεις για τον όμιλο της Ελλάδας.
Πιλάβιος, Σάντος και Φύσσας για την κλήρωση
Σοφοκλής Πιλάβιος: Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υπάρχουν μόνο δύσκολοι αγώνες. Σημασία έχει πως η Ελλάδα είναι και πάλι παρούσα στην τελική φάση ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Φερνάντο Σάντος: Ο όμιλος στον οποίο κληρωθήκαμε είναι βατός, καθώς όλες οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες να προκριθούν. Δε θεωρώ πως υπάρχουν τυχερές ή άτυχες κληρώσεις. Όλα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτό που θέλω πάνω απ΄ όλα είναι οι παίκτες μου να είναι σε καλή κατάσταση μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Σίγουρα, τους έχω τεράστια εμπιστοσύνη και ξέρω πως θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι σε αυτήν την τελική φάση.

Τάκης Φύσσας: Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούν με σοβαρότητα αυτές τις πολύ δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είναι θετικό το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε στην Πολωνία, γιατί εκεί οι μετακινήσεις είναι αρκετά εύκολες.
Ακόμα ένα θετικό στοιχείο για εμάς είναι πως το προπονητικό μας κέντρο είναι στη Βαρσοβία, εκεί δηλαδή που θα δώσουμε τους δύο από τους τρεις αγώνες του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: