Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Tεσσάρα η Άρσεναλ, ακάθεκτες Σίτι και Τότεναμ!!

Εύκολο απόγευμα για την Άρσεναλ που διέλυσε με 4-0 την Γουίγκαν εκτός έδρας, τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης". Ακάθεκτες συνεχίζουν οι Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, "ξεκόλλησε" από τον πάτο η Μπλάκμπερν με 4 γκολ του Γιακούμπου(!), "Χ" στο "Λόφτους Ρόυντ" ανάμεσα σε ΚΠΡ και Γουέστ Μπρόμιτς.
Tεσσάρα η Άρσεναλ, ακάθεκτες Σίτι και Τότεναμ
Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Άρσεναλ την Γουίγκαν και έδειξε σε καλή κατάσταση εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την τελευταία και καθοριστική -για τους "ερυθρόλευκους"- αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "κανονιέρηδες" πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού και "κλείδωσαν" τη νίκη από πολύ νωρίς. Το 0-1 έκανε ο Αρτέτα στο 28' και το 0-2 ο Βερμάλεν στο 29'. Στο 61' ο Ζερβίνιο τριπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων και ο Φαν Πέρσι , που δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει, σημείωσε το τελικό 0-4 στο 78'.

Από την πλευρά της η Σίτι συνέχισε την "τρελή" πορεία της, επικρατώντας της Νόριτς με 5-1. Τα γκολ για τους "Πολίτες" σημείωσαν πέντε διαφορετικοί παίκτες! Το 1-0 ο Αγκουέρο στο 32', το 2-0 ο Νασρί στο 51', το 3-0 ο Γιάγια Τουρέ στο 68', το 4-0 ο Μπαλοτέλι στο 88' και το 5-0 ο Άνταμ Τζόνσον στο 90'. Ο Μόρισον είχε μειώσει σε 3-1 για τα "καναρίνια" στο 81'.

Η Τότεναμ συνέχισε το αήττητο σερί της στην Πρέμιερ Λιγκ, ύστερα από το σοκ που υπέστη από τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα, νικώντας εύκολα την Μπόλτον με 3-0. Τα γκολ για τα "σπιρούνια" πέτυχαν οι Μπέιλ (7'), Λένον (50') και Ντεφόε (61').

Η Μπλάκμπερν "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς επιβλήθηκε με 4-2 της Σουόνσι. Ο Γιακούμπου άνοιξε οτ σκορ για τα "ρόδα" στο 20', ωστόσο ο Λίτα έφερε το ματς στα ίσα στο 35'. Το 2-1 έκανε ο Γιακούμπου και πάλι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ στο 57' πέτυχε χατ τρικ, σημειώνοντας και τρίτο γκολ. Οι "κύκνοι" έκαναν την ύστατη προσπάθεια, μείωσαν με τον Μουρ στο 66', αλλά ο εκπληκτικός Γιακούμπου πέτυχε και τέταρτο γκολ δίνοντας μια βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.

Τέλος, στο "Λόφτους Ρόουντ" ΚΠΡ και Μπρόμιτς έμεινα ισόπαλες στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χέλγκιουσον (20'),  με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό με γκολ του Λονγκ στο 81'.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: