Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Αλεξανδρής: «Να έρθουν οι φίλαθλοι»


alexandris

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη, έτσι ώστε να δώσει βροντερό παρόν στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Αλεξάνδρειο» (4/12, 17:30). Ο τεχνικός των «κίτρινων» πρόσθεσε πως παρά τους συνεχόμενους τραυματισμούς και την κούραση, οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.
«Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Βρισκόμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε και τους τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησαν, αλλά και την κούραση από τις δύο πολύ κουραστικές εκτός έδρας αναμετρήσεις που δώσαμε για το Eurocup.
Τώρα θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ σπουδαία ομάδα. Θέλουμε λοιπόν να φανούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, για να δείξουμε στους φιλάθλους που πιστεύουν σε εμάς, ότι έχουμε παρουσιάσει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα με την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά.
Περιμένουμε λοιπόν από τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας δώσουν την δύναμη που χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα», τόνισε ο Αλεξανδρής στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Κι όσο για τον Ντομινίκ Τζέιμς ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Άρη και από τους παίκτες – κλειδιά βάση της απόδοσής του στην αυριανή αναμέτρηση υποστήριξε: «Η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα.
Έχουμε σημειώσει τρεις νίκες στην σειρά σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ τώρα θα αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο στην έδρα μας και με τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά και να πάρουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση.
Για να επιτευχθούν όλα αυτά θα πρέπει φυσικά να χρησιμοποιήσουμε σωστά την ενέργεια που θα μας δώσουν οι φίλαθλοι μας. Για να τα καταφέρεις απέναντι στον Ολυμπιακό, το ζητούμενο είναι να παίξεις πιεστική άμυνα και να μην του επιτρέψεις να πετύχει εύκολα καλάθια.
Γι’ αυτό επαναλαμβάνω χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας αύριο. Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη και την ενέργεια που μας παρέχουν, διότι με αυτόν τον τρόπο και εμείς έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να καταβάλλουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια σε κάθε αγώνα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: