Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με μπαλωθιά... Ατρο-μήτρογλου!!

Στις νίκες επέστρεψε μετά από πέντε αγωνιστικές ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν 1-0 του Εργοτέλη, με γκολ του συνήθη ύποπτου, Κώστα Μήτρογλου στο 16', ο οποίος πέτυχε το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα και φωνάζει με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, "πάρτε με πίσω''. Παράπονα του Εργοτέλη για πέναλτι του Ζουέλα στον Φραγκουλάκη στο 87'.

Με μπαλωθιά... Ατρο-μήτρογλου!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς φάσεων και το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βαρετό! Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πραγματοποίησε την πρώτη ευκαιρία στο 6', όταν ο Επστάιν έβγαλε στον Τάτο του οποίου το πλασέ πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καβουσάκη. Ό,τι δεν κατάφερε ο Τάτος σε αυτή τη φάση το έκανε πράξη, ο συνήθης ύποπτος δέκα λεπτά αργότερα! Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο επιθετικός των Περιστεριωτών, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό άνοιξε το σκορ στο 16', εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση του Χίμπλινγκερ στη σέντρα του Επστάιν.
Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι εξαφανίστηκαν! Δεν δημιούργησαν καμιά ευκαιρία και φάνηκε ότι επαναπαύτηκαν με το 1-0. Ο Εργοτέλης στη συνέχεια κέρδισε χώρο στο γήπεδο, πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να βγει με αξιώσεις στα καρέ του Ιτάνζ. Η πρώτη του απόπειρα (γιατί ευκαιρία δεν μπορείς να το πεις), ήταν στο 27' με το κακό σουτ του Φραγκουλάκη να φεύγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από αντεπίθεση των Κρητικών, ο Κουτσιανικούλης γύρισε την μπάλα στον Μπούντιμιρ αλλά ο τερματοφύλακας του Περιστερίου μπλόκαρε την μπάλα! Στο 44' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά ο Ιτάνζ δήλωσε παρών, κρατώντας το μηδέν, με δύσκολη απόκρουση στο σουτ του Χίμπλινγκερ. Έτσι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς παρέμεινε ίδια από πλευράς θεάματος! Οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα με τις δύο ομάδες να έχουν εμφανή προβλήματα στις τελικές τους προσπάθειες. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του Μπρίτο στο 73', με τον παίκτη του Ατρομήτου να μπορεί να σκοράρει μόνος απέναντι στον Καβουσάκη! Στα τελευταία λεπτά ο Εργοτέλης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Ζουέλα στον Φραγκουλάκη, ο διαιτητής όμως δεν είδε ποτέ την παράβαση και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος, με τους Περιστεριώτες να επιστρέφουν στις νίκες.
90'+6 Λήξη αγώνα
87' Ο Εργοτέλης φωνάζει για πέναλτι του Ζουέλα στον Φραγκουλάκη. Το ριπλέι δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει παράβαση, αφού ο παίκτης του Ατρομήτου εμποδίζει με το αριστερό του πόδι τον επιθετικό των Κρητικών!
84' -Αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο Μακρής αντί του Έπσταϊν
81' Σουτ του Κατσικοκέρη, άουτ.
81' Kίτρινη στον Σκόνδρα:
78' Ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ, Τόμας και Μήτρογλου πετάχτηκαν για την κεφαλιά, αλλά δεν την έκαναν και ο Καβουσάκης μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
75' -Αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο Μπρίτο έξω, μέσα ο Μπέλιτς.
73' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, ο Μπρίτο (ύστερα από σέντρα σουτ του Σκόνδρα) έχασε μεγάλη ευκαιρία να γράψει το 2-0 απέναντι από τον Καβουσάκη!
69' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Σφακιανάκης στη θέση του Πίτου Γκαρσία.
68' Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μπέτο αντί του Ολίσε.
66' Ο Κουτσιανικούλης έσκαψε την μπάλα για τον Μπούντιμιρ, αυτός έκανε απευθείας το σουτ, ψηλά άουτ.
63' Κίτρινη στον Ολίσε.
61' Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
60' Κίτρινη στον Μπάλλα για χέρι.
58' - Αλλαγή για τον Εργοτέλη: Ο Κατσικοκέρης αντί του Τζανακάκη που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Εργοτέλη.
54' Κίτρινη στον Μήτρογλου.
53' Σέντρα του Μπούντιμιρ, η κεφαλιά του Τζανακάκη όμως έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Ιτάνζ.
51' Φάουλ σε καλή θέση για τον Ατρόμητο, ύστερα από υπόδειξη του ρέφερι επειδή ο Καβουσάκης έκανε λάθος και πάτησε ελάχιστα εκτός περιοχής με την μπάλα στα χέρια.
46' Έναρξη δευτέρου μέρους.
45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
44' Κίτρινη στον Κουτσιανικούλη.
44' Ο Ιτάνζ αποκρούει με τα πόδια σε σουτ του Χίμπλινγκερ στην κίνηση ύστερα από κόρνερ του Φραγκουλάκη.
29' Ο Κουτσιανικούλης γύρισε την μπάλα για τον Μπούντιμιρ, αλλά ο Ιτάνζ μπλόκαρε την μπάλα.
27' Κακό σουτ του Φραγκουλάκη η μπάλα έφυγε άουτ μακριά από την εστία του Ιτάνζ.
16' Γκολ για τον Ατρόμητο: Ύστερα από σέντρα του Επστάιν ο Χίμπλινγκερ έκανε λάθος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, η οποία έφτασε στον Μήτρογλου. Ο τελευταίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 1-0
6' Eυκαιρία για τον Ατρόμητο, ο Επστάιν έβγαλε στον Τάτο που το πλασέ, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καβουσάκη.
1' Έναρξη αγώνα.
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Πίτου Γκαρσία, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου, Μπάλλας.
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπούντιμιερ, Κουτσιανικούλης, Τζανακάκης, Ολίσε, Σίλβα Τζούνιορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: