Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Θα έδινε βήματα στον αέρα"!

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν έχει «χωνέψει» ακόμη τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ειδικότερα του Χριστοδούλου.
"Θα έδινε βήματα στον αέρα"!
«Είναι ένας διαιτητής τον οποίο εγώ έχω βοηθήσει στα πρώτα του βήματα, όταν ήμουν προπονητής στην Πάτρα. Ρώτησα τον Ντομινίκ για την τελευταία φάση και μου είπε ότι του έγινε φάουλ. Ηταν ξινισμένος ο Χριστοδούλου και ανέκφραστος μόλις τελείωσε το ματς κα μπήκε το καλάθι. Θα έβρισκε μία δικαιολογία για να μην μετρήσει το καλάθι. Θα έδινε βήματα του Τζέιμς στον αέρα. Φάνηκε ότι δεν ήθελε να μετρήσει το καλάθι» δήλωσε ο τεχνικός του ΑΡΗ στο πλαίσιο της media day ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γκαστέρα Φλέιμς γα το Eurocup.
Και πρόσθεσε για την επίμαχη φάση στο τέλος: «Δεν είναι ίδια στο βίντεο όπως την είδα μέσα στο γήπεδο. Είδα μία παράβαση. Η μπάλα δεν ήταν στο στεφάνι, αλλά ο Πελεκάνος τράβηξε το δυχτάκι. Ισως κατά λάθος. Θα ξαναπώ ότι φάνηλε πως οοι διαιτητές δεν ήθελαν να μετρήσει το καλάθι. Ανεξάρτητα από αυτό, θα είχαμε κερδίσει αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος. Είχαμε μία πολύ άσχημη διαιτησία και σας προκαλώ να δούμε μαζί το παιχνίδι».
Σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι με την Ολλανδική ομάδα, ο Αλεξανδρής δεν έκρυψε ότι τον προβληματίζει η κούραση των παικτών του: «Πρέπει να αφήσουμε το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο. Με απασχολεί αν η ομάδα θα έχει την ενέργεια που χρειάζεται. Δεν μεοσλαβεί χρόνος για να ξεκουραστούν τα παιδιά. Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ έντονο και τους άδειασε από απόψεως δυνάμεων.
Εκτιμώ όμως ότι με μία αποφόρτιση σήμερα, θα φανούμε αντάξιοι των υποχρεώσεων της ομάδας. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς όπως στην Ολλανδία για να κερδίσουμε. Χρειάζεται προσοχή".
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: