Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Φιλικό με την Ελλάδα θέλει η Σουηδία!!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Εθνική Ελλάδας να αντιμετωπίσει τη Σουηδία στις 29 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με Σουηδούς δημοσιογράφους.
Φιλικό με την Ελλάδα θέλει η Σουηδία
Συγκεκριμένα, η σουηδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου φέρεται να επιθυμεί τη διεξαγωγή μίας φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και παρουσιάζεται να έχει κάνει κάποιες επαφές για το συγκεκριμένο θέμα.
Από την πλευρά της, η ΕΠΟ υπογραμμίζει ότι δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση από τους Σουηδούς, όμως δεν αποκλείεται εκείνοι να έχουν έρθει σε επαφή με την "Sport Five". Η συγκεκριμένη εταιρεία διαχειρίζεται τα φιλικά της "γαλανόλευκης" τα τελευταία χρόνια.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Ελληνική Ομοσπονδία ψάχνει κάποιον αντίπαλο να παίξει ένα φιλικό ματς εκείνη την ημερομηνία, αφού – μετά την κλήρωση του Euro 2012 – ματαιώθηκε εκείνο με την Τσεχία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σουηδία κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ουκρανία, τη Γαλλία και την Αγγλία.
Εν τω μεταξύ, χθες επέστρεψαν από την Πολωνία ο Φερνάντο Σάντος, ο Τάκης Φύσσας και ο Ρικάρντο Σάντος, οι οποίοι είδαν δύο αθλητικά κέντρα και ισάριθμα ξενοδοχεία λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία.
Και οι τρεις επέστρεψαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, αφού είδαν ότι οι Πολωνοί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν τους χώρους που θα φιλοξενούν την Εθνική μας το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: