Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Θα στείλει επιστολή ο Πρίγκιπας"...!!

Ο ΒλάσηςΤσάκας προανήγγειλε προσωπική επιστολή του Πρίγκιπα προς την πλευρά Βαρδινογιάννη, καθώς και ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων, όπως ορίζονται στο MoU, την Τετάρτη το απόγευμα ή το αργότερο την Πέμπτη το πρωί...
"Θα στείλει επιστολή ο Πρίγκιπας"...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sentra 103,3":
Γιατί υποστήριζε ότι την προηγούμενη Τετάρτη θα είχε διευθετηθεί το θέμα με τα χρήματα: «Είχαμε υπολογίσει λάθος τους χρόνους. Είδαμε ότι και αυτό που καταφέραμε ήταν θαύμα. Ο κόσμος δε γνωρίζει τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επικοινωνία. Δεν μπορώ να υπολογίσω εδώ με τους συνεργάτες μου τους αργούς ρυθμούς που λειτουργούν οι Άραβες».
Για τις επόμενες κινήσεις: «Αυτή τη στιγμή είναι στη Τζέντα οι συνεργάτες μας που παρουσιάζουν τη δουλειά των ορκωτών λογιστών, σχετικά με τον έλεγχο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό θα γίνει μέχρι την Τετάρτη. Έως την Πέμπτη περιμένουμε την ανακοίνωση που θα προσδιορίζονται τα πάντα. Μπορεί να μην προλάβουν να ενημερώσουν για το bank statement που περιμένει η πλευρά Βαρδινογιάννη, αλλά θα ενημερώσουν για το πλάνο και το πότε θα έρθει ο πρίγκιπας. Δεν κρίθηκε απαραίτητο να είμαι εγώ εκεί ούτε από μένα ούτε από τον Σουλτάν.
Το επιτελείο ασχολείται με αυτήν την υπόθεση και όχι ο ίδιος ο πρίγκιπας. Δεν θα παρακολουθεί παρουσίαση τριών, πέντε και οχτώ ωρών. Μ' αυτό περιμένει να ασχοληθεί το επιτελείο του. Σημασία έχει ότι τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν είναι ανησυχητικά για το deal. Είναι μαγαζί νοικοκυρεμένο ο Παναθηναϊκός. Βέβαια, όπως σε όλες τις επιχειρήσεις υπάρχουν προβληματάκια. Είναι λογικό να υπάρχει ενόχληση από την πλευρά Βαρδινογιάννη για την καθυστέρηση που υπάρχει, αλλά πρέπει να καταλάβουν τις δυσκολίες που υπάρχουν».
Για την παρουσίαση των χρημάτων: «Θα δώσουμε bank statement. Αυτό έχει σημασία, όπως και το bank commitment και όχι σε τι εθνικότητας τράπεζα θα δοθούν τα χρήματα. Το statement θα πάει απευθείας στους δικηγόρους του κυρίου Βαρδινογιάννη. Την προσεχή Δευτέρα θα κινηθούν οι διαδικασίες, γιατί ο πρίγκιπας δεν θα μπορούσε να έρθει αυτή τη βδομάδα στην Ελλάδα, λόγω υποχρεώσεων. Θα μπορούσε να γίνει και τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρίγκιπα και της πλευράς Βαρδινογιάννη, αλλά θα αποσταλεί, ίσως και αύριο, επιστολή από τον πρίγκιπα όπου θα καθορίζεται και το πότε θα γίνει η συνάντηση.
Για την αποστολή της επιστολής αποφασίσαμε από κοινού ο πρίγκιπας και 'γω. Απλά εγώ θέλω να σταματήσουν αυτοί οι ψίθυροι και οι φήμες ότι αποσυρόμαστε ή ότι αποτραβηχτήκαμε και φεύγουμε. Αν είναι να πούμε κάτι θα το πούμε ευθέως. Το περιστατικό που έγινε στο γήπεδο ήταν μια στιγμή εκνευρισμού και παραλίγο αυτοί που το προκάλεσαν να καταφέρουν αυτό που ήθελαν. Οι δικοί μου στενοί συνεργάτες που δουλεύουν το πάνω στο πλάνο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Απ' όπου προέρχονται δηλώσεις του τύπου ότι φεύγουμε και αποσυρόμαστε είναι εκ του πονηρού και όσοι ισχυρίζονται τέτοιου είδους πράγματα προσπαθούν να πετύχουν άλλους σκοπούς. Πλέον περιμένουμε Τετάρτη-Πέμπτη την ανακοίνωση και την άλλη βδομάδα ο Παναθηναϊκός θα είναι στα χέρια μας» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: