Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Του κάνει και η ισοπαλία;

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ για να έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε στους παίκτες του ότι "πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία"!
Του κάνει και η ισοπαλία;
Αρχικά στην ομιλία του ο Βάσκος τεχνικός τα ...έχωσε στους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό:
"Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν παίξαμε όπως είχαμε πει, δεν ήμασταν καλοί, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη, η οποία ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ωστόσο, δεν γίνεται να αντιδράμε με αυτό τον τρόπο. Είχαμε πει να μπούμε δυνατά στο ματς, αλλά κάναμε το ακριβώς αντίθετο και δεν είχαμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά".
Στη συνέχεια, είπε για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:
"Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τελείωσε για εμάς. Από εδώ και πέρα το ξεχνάμε και συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τρίτης, με την Άρσεναλ. Αυτό το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Εάν νικήσουμε θα είναι κάτι σπουδαίο για εμάς, καθώς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ θα συνεχίσουμε σίγουρα στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία". 
Όσο για τις απουσίες που φημολογείται πως θα έχουν οι Άγγλοι, ο Ισπανός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: "Μην ακούτε αυτά που λένε ότι η Άρσεναλ θα έρθει με απουσίες, θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Παίζουμε με την Άρσεναλ… Είδατε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι.
Έπαιζε χωρίς πολλούς παίκτες, αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, άσχετα με το ποιοι θα παίζουμε για τον αντίπαλο".
Στο τέλος έκανε και παρατηρήσεις για την συμπεριφορά των παικτών του μέσα στο γήπεδο: "Δεν μου αρέσει να μιλάτε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και να γκρινιάζετε για μία φάση. Μιλάτε πολύ και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να αλληλοβοηθιέστε και όχι να μιλάτε άσχημα ο ένας στον άλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: