Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Άλλοι στην Ευρώπη κι άλλοι στο Νευροκόπι...!

Πίσω του για τα καλά άφησε ο ΠΑΟΚ την εμφάνιση στην Αγγλία εναντίον της Τότεναμ, καθώς στους Ζωσιμάδες δεν είχε ...καύσιμο για να πάρει κάτι περισσότερο από το τελικό 2-2.
 Άλλοι στην Ευρώπη κι άλλοι στο Νευροκόπι...
Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι ήταν εμφανές ότι δεν είχαν τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα για να κερδίσουν το ματς, με αποτέλεσμα να έχουν 16 βαθμούς μέχρι στιγμής και να έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.
Η εικόνα του Ρουμάνου τεχνικού, άλλωστε, την ώρα που κατευθυνόταν εκτός γηπέδου, μετά την αποβολή του από τον διαιτητή, τα λέει από μόνη της όλα. Με τον Μπόλονι να βγαίνει αργά-αργά εκτός γηπέδου, προκειμένου να ροκανίσει κι αυτός όπως μπορούσε τον χρόνο για να φύγει η ομάδα του τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννενα.
Και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχαν καλύτερη εικόνα. Ειδικά μετά το 2-2, όταν και έδειξαν να έχουν συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Με τις μουρμούρες από ανθρώπους κοντά στην ομάδα να είναι αρκετές, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και δύσκολα μπορεί φέτος να διεκδικήσει κάτι καλό.
Κάποιοι, βλέπετε, δεν αρκούνται με τα ...θαύματα της Ευρώπης και θέλουν να έχει παρόμοια απόδοση και στην Ελλάδα η ομάδα τους...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: