Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Στην Ελλάδα δεν έχει... Τότεναμ!

Να κάνουμε στην Ελλάδα ό,τι και στην Ευρώπη σχολίασε σε δηλώσεις του ο Έτο, μετά το 2-2 στα Γιάννενα...
Στην Ελλάδα δεν έχει... Τότεναμ!
"Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Πήραμε την ισοπαλία, παρόλο που το παιχνίδι μας δεν ήταν τόσο καλό, αλλά αυτό δεν μας ικανοποιεί", σχολίασε αρχικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετά το ματς εναντίον του "Άγιαξ".
Για τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Μόνο εμείς οι παίκτες μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Είμαστε η ίδια ομάδα, είμαστε οι ίδιοι παίκτες. Ό,τι κάνουμε στην Ευρώπη, που παίρνουμε καλά αποτελέσματα, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στην Ελλάδα. Με σκληρή δουλειά, μπορούμε να το πετύχουμε".
Για τα γρήγορα γκολ: "Είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και στα δύο γκολ. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δυνατοί, γι' αυτό δεχτήκαμε αυτά τα δύο γκολ. Πρέπει να μην συμβεί ξανά αυτό".
Γι' αυτά που πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ, ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στη συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε: "Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι εμείς οι παίκτες. Δεν γίνεται να χάνουμε βαθμούς με αυτής της δυναμικότητας τις ομάδες και σε τέτοιες έδρες. Επίσης, χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω τύχη στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως έχουμε στην Ευρώπη".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: