Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

«Δείξαμε χαρακτήρα», είπε ο Τσιρίλο!!

Ικανοποιημένος με την αντίδραση του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο.
«Δείξαμε χαρακτήρα», είπε ο Τσιρίλο
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως η αναμέτρηση του γηπέδου «Ζωσιμάδες» ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήταν οφ σάιντ. Ο Τσιρίλο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103».
Αναλυτικά δήλωσε:
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ επισήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννινα και αρκετά κοντά, χρονικά, σε εκείνο του Λονδίνου με την Τότεναμ, όπου δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, την ενέργεια και τη δύναμή μας. Γι΄ αυτό και δεν παίξαμε καλά σε όλα τα σημεία του ματς με τον ΠΑΣ. Πάντως στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε την ισοπαλία. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, παρ΄ όλο που στόχος μας πάντα είναι η νίκη».
Για το πρώτο γκολ του Μπακαγιόκο κι αν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε το χέρι του, ο Ιταλός αμυντικός είπε: «Το πρώτο γκολ ήταν περίεργο, μια και η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, έγιναν κόντρες πριν τον Μπακαγιόκο. Εγώ προσπάθησα να σταματήσω την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσα. Ηταν τυχερός ο Μπακαγιόκο. Δεν μπόρεσα να δω αν χτύπησε η μπάλα στο χέρι του».
Για το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε: «Σε πραγματικό χρόνο δε φάνηκε κάτι, δηλαδή αν είναι οφ σάιντ. Και πάλι, όμως, ήταν μια περίεργη κατάσταση. Ο Φωτάκης ήταν πεσμένος κάτω, άλλοι συμπαίκτες μου προσπάθησαν να απομακρύνουν την μπάλα. Δεν αποτελεί δικαιολογία, όμως ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός. Δεν μπορέσαμε να απομακρύνουμε εύκολα την μπάλα. Μετά το γήπεδο που συναντήσαμε στο Λονδίνο, βρήκαμε εκείνο στα Γιάννινα. Ηταν τεράστια η διαφορά».
Στο σχόλιό του για το διαιτητή, δήλωσε: «Εγιναν αρκετά σκληρά φάουλ, μια και ο ΠΑΣ έπαιξε σκληρά. Οι αποφάσεις του διαιτητή έπρεπε να ήταν διαφορετικές, αλλά τελικά δε συνέβη αυτό».
Για τη διαφορά στην απόδοση του ΠΑΟΚ της Ευρώπης με αυτόν της Ελλάδας, ο Ιταλός είπε: «Είναι παράξενο. Στην Ευρώπη παίζουμε φανταστικά και στην Ελλάδα όχι. Δεν ξέρω που οφείλεται. Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σκληρή καθημερινή δουλειά. Ισως να είναι μια κακή περίοδος για τον ΠΑΟΚ».
Τέλος στο μήνυμά του για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Μας προσφέρει πολύτιμη δύναμη για να δώσουμε ακόμη περισσότερα για τη φανέλα. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερή μας περίοδο στην Ελλάδα, αλλά θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Θέλουμε με τη βοήθειά τους να πάμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: