Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Λίγο ο καιρός, λίγο το χορτάρι... "

Στις καιρικές συνθήκες που υπήρχαν στα Γιάννενα, αλλά και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κρέσιτς, λόγω του 2-2 με τον ΠΑΣ...
"Λίγο ο καιρός, λίγο το χορτάρι... "
"Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με δεδομένο πως οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλύτερες, αλλά και το ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Είναι όμως γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος δείξαμε μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούμε, δείξαμε περισσότερα πράγματα", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κροάτη τερματοφύλακα στην κάμερα της "Nova".
Αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: "Ηταν δίκαιο αποτέλεσμα, και τα Γιάννινα είχαν καλή παρουσία στο παιχνίδι και βάσει αυτής της εικόνας νομίζω ότι το συγκεκριμένο σκορ ήταν το καλύτερο δυνατό και για τις δύο ομάδες".
Για την κούραση: "Ημασταν κουρασμένοι. Σαφώς και το ότι ο ΠΑΟΚ έχει με μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια είναι ένας σοβαρός λόγος για προβληματισμό. Η κούραση έκανε τα πόδια βαριά, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία, ούτε μπορεί να σταθεί ως τέτοια. Οι ομάδες προσπαθούν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν όταν παίζουν με εμάς. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε, πρέπει να το σταματήσουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή".
Τι πρέπει να αλλάξει: "Δεν γνωρίζω την απάντηση, κανείς μας δεν την γνωρίζει. Οταν η ομάδα είναι πεσμένη χρειάζεται όλοι να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: